Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Periss, Lombardi, Kovaļčuks - labākie NHL

Periss, Lombardi, Kovaļčuks - labākie NHL
Zaks Periss
Foto: AP

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) labākajiem spēlētājiem ir nosaukti Ņūdžersijas ''Devils'' uzbrucējs Zaks Periss, Kalgarī ''Flames'' centra uzbrucējs Metjū Lombardi un Atlanta ''Trashers'' viens no līderiem Iļja Kovaļčuks.

Par pagājušās nedēļas pirmo zvaigzni ticis atzīts Ņūdžersijas ''Devils'' labās malas uzbrucējs Zaks Periss, kurš palīdzēja savai vienībai izcīnīt četras uzvaras pēc kārtas. Pats hokejists ieguva astoņus rezultativitātes punktus (četri vārti un četras piespēles), kas bija labākais rādītājs starp visiem līgas spēlētājiem pagājušo septiņu dienu laikā. Pēc aizvadītās nedēļas Periss atrodas otrajā vietā vārtu guvumu ziņā, kur hokejists sezonas laikā savas komandas labā guvis 34 vārtus.

Otrās zvaigznes tituls ticis Kalgarī ''Flames'' centra uzbrucējam Metjū Lombardi, kurš pagājušās nedēļas laikā izcīnīja par vienu punktu mazāk nekā Periss - septiņus (trīs vārti un četras piespēles). Hokejists palīdzēja ''Flames'' pieveikt Monreālas ''Canadiens'' ar 6:2, kā arī Fīniksas ''Coyotes'' ar 7:5.

Savukārt par aizvadītās nedēļas trešo zvaigzni ticis atzīts krievu uzbrucējs Atlantas ''Trashers'' rindās Iļja Kovaļčuks. Hokejists nedēļas laikā guva visvairāk vārtu - piecus, palīdzot komandai uzvarēt Tampabejas ''Lightning'' un Anaheimas ''Ducks''. Šobrīd Kovaļčuks ir ieguvis visvairāk rezultativitātes punktus savā komandā, izcīnot 58 punktus (27 vārti, 31 piespēle) 57 aizvadītajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2009-02-16 21:45, pirms 15 gadiem
Beidzot Ilja pie zavaigzneem! Shogad speelee labi, bet ne izcili...

     [+] [-]

, 2009-02-16 22:30, pirms 15 gadiem
a greens?

     [+] [-]

, 2009-02-17 00:32, pirms 15 gadiem
Zaks Parīze (latviski rakstās kā Francijas galvaspilsētapilsēta + izrunājās ar uzsvaru uz otrās zilbes un nevis kā tā pati pilsēta angliski) pārseidz noturību sezonas garumā un ar neticamu scoring sense.

Kā liecina mans niks, es nāvīgi ienīstu velnus, bet jāatzīst, ka tik labs snaiperis šamējiem sen nav bijis.

     [+] [-]

, 2009-02-17 08:48, pirms 15 gadiem
flyer rakstīja: Zaks Parīze (latviski rakstās kā Francijas galvaspilsētapilsēta + izrunājās ar uzsvaru uz otrās zilbes un nevis kā tā pati pilsēta angliski) pārseidz noturību sezonas garumā un ar neticamu scoring sense.

Kā liecina mans niks, es nāvīgi ienīstu velnus, bet jāatzīst, ka tik labs snaiperis šamējiem sen nav bijis.
a ko Tev tik ljoti ir nodariijushi Velni, ka Tu vinjus tik NAAVIIGI ieniisti??

     [+] [-]

, 2009-02-17 09:00, pirms 15 gadiem
ceru ka kovalchuku notreidos uz minesotas wild, tas buutu liels paarsteigums.Bet lai viņam veicās !!!!!11

     [+] [-]

, 2009-02-17 11:47, pirms 15 gadiem
lidotāju un velnu attiecību vēsture ir visai sena, un ir pamats vienam otru (sportiski) nāvīgi ienīst

     [+] [-]

, 2009-02-17 13:53, pirms 15 gadiem
flyer rakstīja: lidotāju un velnu attiecību vēsture ir visai sena, un ir pamats vienam otru (sportiski) nāvīgi ienīst
Vēl senāka attiecību vēsture lidotājiem ir ar klaidoņiem jeb sirotājiem, tāpat šī vēsture sāk veidoties arī ar pingvīniem...