Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Septiņi punkti divās spēlēs palīdz Rantanenam kļūt par NHL nedēļas zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Septiņi punkti divās spēlēs palīdz Rantanenam kļūt par NHL nedēļas zvaigzni
Miko Rantanens. Foto: AFP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās nedēļas trīs zvaigznēm atzīti Kolorado "Avalanche" somu uzbrucējs Miko Rantanens, Bostonas "Bruins" zviedru vārtsargs Līnuss Ulmarks un Ņujorkas "Rangers" amerikāņu aizsargs Adams Fokss.

Pirmās zvaigznes gods ticis Miko Rantanenam, kurš divu spēļu laikā izcēlās ar trīs vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Kolorado "Avalanche" abos mačos gūt uzvaras. 5:3 panākumā pret Nešvilas "Predators" soms guva uzvaras vārtus, bet pret Karolīnas "Hurricanes" (4:1) viņš uzvaras vārtos piespēlēja Keilam Makāram. Rantanens bijis rezultatīvs piecās spēlēs pēc kārtas, šajā nogrieznī ievācot 7+7.

Līnuss Ulmarks ticis atzīts par nedēļas otro zvaigzni. Bostonas "Bruins" guva četras uzvaras, un zviedrs vārtus sargāja trīs mačos, tiekot galā ar 95,6% metienu un vidēji ielaižot 1,34 vārtus. Pret Kalgari "Flames" (3:1) Ulmarks tika galā ar 31 metienu, bet pret Vankūveras "Canucks" viņš palīdzēja "Bruins" sasniegt kluba rekordu – sezona sākta ar deviņām mājas uzvarām pēc kārtas. Šobrīd Ulmarks ir NHL līderis izcīnītajās uzvarās ar 11.

Par aizvadītās nedēļas trešo zvaigzni kļuvis Adams Fokss. Ņujorkas "Rangers" aizsargs bija nedēļas rezultatīvākais spēlētājs, četrās spēlēs gūstot divus vārtus un iekrājot astoņus punktus. 8:2 uzvarā pret Detroitas "Red Wings" Fokss otro reizi karjerā mačā guva četrus punktus, bet pret Arizonas "Coyotes" (4:1) viņš devīto reizi karjerā guva uzvaras vārtus.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/mikko-rant...