Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kviks ielaiž kuriozus vārtus, Dubniks "Avalanche" rindās debitē ar uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kviks ielaiž kuriozus vārtus, Dubniks "Avalanche" rindās debitē ar uzvaru
Džonatans Kviks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Lasvegasas “Golden Knights” izcīnījusi ceturto uzvaru pēc kārtas, izbraukumā ar 6:2 pārspējot Losandželosas “Kings”. Savu artavu deva arī pretinieku vārtsarga Džonatana Kvika kļūda.

Džonatans Kviks tika nomainīts pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem, un viņš tika galā ar pieciem no astoņiem metieniem. Punktu Losandželosas “Kings” vārtsarga mačam pielika muļķīga kļūda – viņš netika galā ar Maksa Pačioretī uzmetienu no vidusszonas. Pirms viņa izcēlās Tomāšs Noseks un Alekss Taks. Arī turpinājumā Lasvegasas “Golden Knights” guva trīs ripas un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

Vienībai tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, un “Golden Knights” turpina cīņu par Rietumu divīzijas pirmo vietu. Četrus punktus priekšā atrodas Kolorado “Avalanche”, kas arīdzan guvusi četrus panākumus pēc kārtas. Svaigākajā spēlē tā viesos ar 4:3 pieveica Sentluisas “Blues”.

Debiju jaunās komandas rindās piedzīvoja nule iemainītais vārtsargs Devans Dubniks, kurš uzvaru kaldināja ar 31 atvairītu metienu. Vārtos viņš tika tādēļ, ka spēles dienā Covid-19 protokolā nonāca cits vārtsargs – Filips Grūbauers. “Avalanche” panākumā ar 1+1 izcēlās Miko Rantanens un Džeitī Komfers, bet divas piespēles atdeva Laiems O’Braiens. Kolorado uzvarējusi 17 no pēdējām 20 spēlēm.

Uzvarēja arī Rietumu divīzijas trešā labākā komanda Minesotas “Wild” – savā laukumā ar 5:2 izdevās pārspēt Arizonas “Coyotes”, kam tā bija jau piektā neveiksme pēc kārtas. Mājinieku galvenā panākuma atslēga bija sniegums vairākumā – tika realizētas visas trīs iespējas. Matss Cukarello guva divus vārtus, Niks Bonino nāca talkā ar 1+2, bet Zaks Parizē guva vārtus un atdeva piespēli.

Regulārā sezona, 15. aprīlis

SpēleRez.SpēleRez.
Wild - Coyotes5:2Blues - Avalanche3:4
Canadiens - Flames1:4Kings - Golden Knights2:6
Senators - Jets2:3Sharks - Ducks1:4

  -1 [+] [-]

, 2021-04-15 11:17, pirms 3 gadiem
Ērixxx Vītols nr2