Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Luongo: "Neizturēju pie maniem vārtiem sacelto vētru"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Luongo: "Neizturēju pie maniem vārtiem sacelto vētru"
Roberto Luongo ķeksē ārā kārtējo ripu no saviem vārtiem
Foto: Reuters/Scanpix

Vankūveras „Canucks” vārtsargs Roberto Luongo atzina savu vainu savas komandas izgāztajā spēles sākumā viesos pret Bostonas „Bruins” Stenlija kausa sestajā spēlē, kurā bostonieši uzvarēja ar 5:2. Luongo ir apņēmības pilns nospēlēt daudz labāk septītajā spēlē.

„Jā, viņi sāka ļoti straujā tempā un iemeta dažas ripas. Es nespēju atvairīt pietiekami daudz metienu, lai izturētu spēles sākumā pie maniem vārtiem sacelto vētru. Pirmie vārti man bija jānovērš, jo biju savā vietā, un viņš (Breds Maršāns) meta tajā vietā, kurā gaidīju, taču... man bija jāņem tas metiens,” pēc kārtējā murga Bostonā atzina „Canucks” pirmais numurs vārtos Roberto Luongo.

Vankūveras vārtsargs atklāja, ka pirms mača juties labi, neskatoties uz 12 ielaistiem vārtiem pēdējās divās vizītēs Bostonā: „Godīgi sakot, visu dienu man bija laba sajūta, nebija nekādas papildus nervozitātes un ar nepacietību gaidīju maču. Mums bija iespēja šodien izcīnīt kausu. Nervi ir „play off” sastāvdaļa, uzskatu, ka katrā spēlē to netrūkst.”

Lūgts skaidrot, kāpēc tieši Bostonā viņam padevušās tik neveiksmīgas spēles, Luongo neprata rast izskaidrojumu: „Šosezon izbraukumā spēlēju labi. Agrāk man patika spēlēt „TD Garden”, tāpēc tagad nesākšu meklēt attaisnojumus. Man vienkārši visās trīs spēlēs neizdevās, taču mums ir vēl viena spēle, lai izcīnītu Stenlija kausu, par to arī tagad jādomā.”

Luongo ir pārliecināts, ka spēs savākties un varēs nostāvēt tik labi, lai septītajā spēlē palīdzētu savējiem uzvarēt: „Man taču jātic sev, vai ne? Aizmirsīsim šo neveiksmi pēc iespējas ātrāk un gatavosimies trešdienas spēlei, kas būs par sapņa piepildīšanos – spēlēt Stenlija kausa izcīņas fināla septītajā spēlē.”

„Ko teicu Korijam Šnaideram? Pateicu, lai „aizver durvis”! Tobrīd mums bija 0:3, bet spēle tikko bija sākusies. Teicu viņam, lai „aizver durvis” un tiksim atpakaļ spēlē,” par situāciju vārtsargu maiņas brīdī teica Luongo.

Izmantotie resursi:
Boston.com - Boston, MA news, breaking news,...

 +14 [+] [-]

, 2011-06-14 12:53, pirms 13 gadiem
Kas var būt labāks par finālu 7. spēli?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-06-14 13:23, pirms 13 gadiem
Serijas vartu atieciiba 19:8 Bostonas labaa

 +16 [+] [-]

, 2011-06-14 13:29, pirms 13 gadiem
Viens ir skaidrs MVP viņš nebūs, pat ja Vankūvera uzvarēs.

  -3 [+] [-]

, 2011-06-14 14:04, pirms 13 gadiem
cerams, ka arī 7ajā spēlē neizturēsi!

  +3 [+] [-]

, 2011-06-14 14:33, pirms 13 gadiem
Ists vecis - atzīst savas ķlūdas un tomēr pēc šīm neveiksmīgajām spēlēm '' nesalūst''. Malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-30 12:58, pirms 13 gadiem
Neko darit tas ir hokejs