Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dalasas "Stars" atlaiž galveno treneri

Agris Suveizda

Dalasas "Stars" atlaiž galveno treneri
Glens Galucens (no labās)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Dalasas "Stars" ir atlaidis galveno treneri Glenu Galucenu un viņa asistentu Polu Džerardu, vēsta līgas oficiālā mājaslapa. Nepilnus 42 gadus vecais Galucens "Stars" vadīja tikai divas sezonas, un "Stars" piekto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

"Vēlētos pateikties Glenam Galucenam un Polam Džerardam par darbu, ko viņi pēdējo četru sezonu laikā paveica Dalasas organizācijā. Viņi abi ir labi treneri un cilvēki, bet esam izlēmuši doties citā virzienā un vēlam viņiem veiksmi nākamajos mēģinājumos," sacīja kluba jaunais ģenerālmenedžeris Džims Nils, kuram trenera atlaišana ir pirmais nopietnais lēmums kopš stāšanās amatā 29.aprīlī. Komandā palicis cits trenera palīgs Kurts Freizers un vārtsargu treneris Maiks Valijs.

Dalasas "Stars" sezonas izskaņā vēl saglabāja cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā, tomēr beigās ar 48 punktiem 48 spēlēs Rietumu konferencē palika 11.vietā. "Stars" no astotajā vietā esošās Minesotas "Wild" atpalika par septiņiem punktiem. Pagājušajā sezonā Galucens pie "Stars" stūres debitēja ar 89 punktiem 82 mačos, ar ko pietika desmitajai vietai Rietumu konferencē. Astotā vieta un nākamā Stenlija kausa ieguvēja Losandželosas "Kings" bija sešu punktu attālumā.

"Stars" Stenlija kausa izcīņā nav iekļuvusi jau piecas sezonas pēc kārtas. Pirms tam "Stars" Rietumu konferencē finišēja devītajā, divpadsmitajā un divpadsmitajā vietā. Pēdējoreiz labāko astoņu konferences komandu pulkā "Stars" iekļuva 2007./08.g. sezonā, kad "Stars" ieņēma piekto vietu un tika līdz konferences finālam. Tajā "Stars" sešās spēlēs atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2013-05-14 20:55, pirms 11 gadiem
Jaunais GM grib strādāt ar savu treneri nevis ar pārmantoto no vecā režīma. Normāla prakse.

Interesanti vai Ralfs Krīgers noturēsies Edmontonā pēc GM nomaiņas tur.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-15 00:10, pirms 11 gadiem
Ari no Vasingtonas jasuta visus prom. Lohi kkadi, goda vards.