Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Drafta pirmais numurs Selebrīni pēc NHL debijas ievietots savainoto spēlētāju sarakstā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Drafta pirmais numurs Selebrīni pēc NHL debijas ievietots savainoto spēlētāju sarakstā
Maklins Selebrīni. Foto: NHL.com/Ezra Shaw/Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Maklins Selebrīni debijā iedzīvojies ķermeņa apakšdaļas savainojumā, kas liegs spēlēt vairākas nedēļas.

Šovasar ar pirmo numuru draftētais Maklins Selebrīni debijā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, laukumā pavadot 17:35 minūtes, bet Sanhosē "Sharks" savā laukumā izlaida pārsvaru un pagarinājumā ar 4:5 piekāpās Sentluisas "Blues".

Pirmās maiņas centra uzbrucējs piektdien nepiedalījās treniņā, bet sestdien "Sharks" paziņoja par viņa ievietošanu savainoto spēlētāju sarakstā. Galvenais treneris Raiens Varsofskis norādīja, ka Selebrīni nevarēs spēlēt vairākas nedēļas.

Ķermeņa apakšdaļas savainojums Selebrīni piemeklēja arī treniņnometnes laikā, un identiskas problēmas dēļ centrs pameta pārbaudes spēli pret Jūtu 1. oktobrī.

18 gadus vecais Selebrīni pagājušajā sezonā bija jaunākais spēlētājs NCAA, bet tas neliedza viņam nopelnīt apbalvojumu kā studentu čempionāta labākajam hokejistam. 38 mačos centrs sakrāja 64 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/san-jose-s...