Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

35 gadus vecais vārtsargs Kinkeids piedalās "Islanders" debitantu nometnē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

35 gadus vecais vārtsargs Kinkeids piedalās "Islanders" debitantu nometnē
Kīts Kinkeids. Foto: Frank Jansky/Icon Sportswire via Getty Images/Islanders

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Islanders" parakstījis pārbaudes laika līgumu ar 35 gadus veco vārtsargu Kītu Kinkeidu, kurš šajās dienās piedalās debitantu nometnē.

Kīts Kinkeids NHL karjerā piedalījies 169 spēlēs, pārstāvot Ņūdžersijas "Devils", Monreālas "Canadiens", Ņujorkas "Rangers", Bostonas "Bruins" un Kolorādo "Avalanche". Viņš ticis pie 70 uzvarām, atvairījis 90,5% metienu un vidēji ielaidis 2,91 vārtus.

35 gadus vecais Kinkeids pagājušajā sezonā spēlēja Amerikas Hokeja līgā. Čikāgas "Wolves" vārtos viņš piedalījās 24 spēlēs, izcīnot astoņas uzvaras un atvairot 88,0% metienu.

Debitantu nometne ierasti norisinās pirms NHL treniņnometnes sākuma, un tā ir iespēja jaunajiem talantiem pirms sezonas atrādīt savus talantus un saņemt izsaukumu uz lielo nometni. Kinkeids ir pārliecinoši vecākais spēlētājs "Islanders" nometnē. Atlikušie vārtsargi ir par viņu 11 un 13 gadus jaunāki.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/islanders/news/...

     [+] [-]

, 2024-09-13 17:46, pirms 5 dienām
Lai izdodas ierādīt vietu 21. gs. dzimušajiem, t.i. atrasties ārpus laukuma.