Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

36 gadus vecais Varsofskis kļūst par Sanhosē "Sharks" galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

36 gadus vecais Varsofskis kļūst par Sanhosē "Sharks" galveno treneri
Raiens Varsofskis. Foto: NHL

Sanhosē "Sharks" galvenā trenera amatā apstiprinājusi Raienu Varsofski, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja kā asistents. Tādējādi aizpildīta Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējā galvenā trenera vakance.

36 gadus vecais Raiens Varsofskis aizstās atlaisto Deividu Kvinu, kuram iepriekšējās divās sezonās asistēja darbā ar aizsargiem un mazākumu. Varsofskim šī būs pirmā pieredze kā NHL galvenajam trenerim, bet iepriekš viņš vadījis ECHL un AHL komandas. 2022. gadā Čigākas "Wolves" ar Varsofski pie stūres izcīnīja Kaldera kausu kā AHL labākā komanda.

"Sharks" aizvadīto sezonu sāka ar 11 zaudējumiem pēc kārtas un piekto reizi pēc kārtas nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm. 82 mačos Sanhosē desmit reizes ielaida vismaz septiņus vārtus un divas reizes ielaida desmit vārtus.

Pēdējā vieta ļāva "Sharks" tikt pie NHL drafta pirmās izvēles. Visticamāk, tiks izvēlēts centra uzbrucējs Maklins Selebrīni. Drīz pēc drafta loterijas uzvaras līgumu ar Sanhosē parakstīja 2023. gada drafta ceturtais numurs Vils Smits, kurš iepriekš apsvēra iespēju atgriezties universitātē.

Spēlētāja karjeras laikā Varsofskis divas ar pusi sezonas pavadīja NCAA, vēlāk izmēģinot spēkus Beļģijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ryan-warso...

     [+] [-]

, 2024-06-13 20:16, pirms 5 dienām
Labais

     [+] [-]

, 2024-06-13 20:54, pirms 5 dienām
Noželojami, tā jau tas klubs grimst, djinama 2.
tagad paveiksies ja sakasis 10 uzvaras sezona.

Sejejs sliktaks nebutu par so!

     [+] [-]

, 2024-06-13 21:18, pirms 5 dienām
Normunds prasīja 10 ļemus, tur tā problēma.