Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Praiss un "Canadiens" uzvar un panāk septīto spēli sērijā pret "Bruins"

Praiss un "Canadiens" uzvar un panāk septīto spēli sērijā pret "Bruins"
Kerijs Praiss "Canadiens" vārtos
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas spēlē šonakt Monreālas "Canadiens" ar 4:0 sakāva Bostonas "Bruins", izlīdzinot rezultātu sērijā 3:3. Tikmēr Anaheimas "Ducks" ar 4:3 uzveica Losandželosas "Kings", visā sērijā izvirzoties vadībā ar 3:2.

Monreālas "Canadiens" sērijas sesto spēli uzņēma savā laukumā un, ja vien vēlējās turpināt cīņu par Stenlija kausu, šonakt nedrīkstēja piekāpties Bostonas "Bruins". Jau spēles sākumā notikumi izvērtās par labu mājiniekiem – pēc "Bruins" aizsarga Kevana Millera kļūdas savā aizsardzībā zonā ripa nokļuva Larsa Ellera rīcībā, kurš pārspēja Bostonas vārtsargu Tūku Rasku.

Otrā perioda izskaņā "Canadiens" pievienoja vēl divas ripas, bet spēles beigās Tomass Vaneks guva arī ceturtos vārtus, raidot ripu jau tukšā kastē. Vanekam šonakt divi vārti, savukārt Kerijs Praiss "Canadiens" vārtos tika galā ar visiem 26 pretinieku metieniem. Jāpiebilst, ka Praiss pie savas ceturtās "play-off" sausās spēles karjerā tika ne bez komandas biedru palīdzības – kādā no epizodēm ripu no vārtu līnijas ar roku izsita "Canadiens" uzbrucējs Davids Dešarnē. Pie "Bruins" zaudējuma īsti nevar vainot arī Rasku – soms neļāva rezultātam būt vēl graujošākam. Sērijas septītajā spēle notiks Bostonā, naktī uz ceturtdienu.

Tikmēr Rietumu konferencē Anaheimas "Ducks" savā laukumā ar 4:3 pārspēja Losandželosas "Kings", pārņemot vadību sērijā (3:2). Pīles izvirzījās vadībā pat ar 4:1, savukārt "Kings" centieni atspēlēties vainagojās tikai ar diviem vārtu guvumiem.

Divus vārtus "Ducks" labā guva Devante Smits-Pellijs, savukārt 20 gadus vecais vārtsargs Džons Gibsons atvairīja 39 "Kings" hokejistu metienus. Nākamais – sestais – mačs "Kings" un "Ducks" duelī tiks aizvadīts naktī uz ceturtdienu.

"Canadiens" uzbrucējs Dešarnē ar roku glābj savas komandas vārtus

Rasks ar nūju aptur ripu pie vārtu līnijas

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2014-05-13 09:43, pirms 10 gadiem
kvek, kvek, kvek

  +2 [+] [-]

, 2014-05-13 10:00, pirms 10 gadiem
Ducks nakosaja spele viss ir japabeidz!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-13 11:01, pirms 10 gadiem
Praiss speeleeja kaa dievs, atstaaja visu vareno bruins artileeriju uz 0

     [+] [-]

, 2014-05-13 11:16, pirms 10 gadiem
Nu re,kā viss sanācis ! Tā vietā, lai mierīgi asinātu slidas, cilātu svarus un gatavotos sērijai ar Atlantijas uzvarētāju, Bostona nostādījusi sevi nervozā situācijā. Pat es nevarēju iedomāties, ka viss izšķirsies 7. spēlē, kurā nekad neko nevar zināt.
Pāris gadu laikā Berževēnam ar Terjēnu Monreālā izdevies nokomplektēt beidzot kaujas spējīgu kolektīvu ar raksturu. Interesanti, ka sastāvā ir parādījušies arī daži kanādieši.

Ļoti vāji LA aizvadīja spēles pirmo pusi. Viens aizsargs krīt stūrī uz līdzenas vietas un zaudē šaibu, otrs vidējā zonā mierīgi atdod piespēli Geclafam uz nūjas, - nu to vajaga mācēt !

     [+] [-]

, 2014-05-13 11:25, pirms 10 gadiem
Ducks spēles beigas bija nervozas, pēc 4-1 nedaudz nomierinājās, bet LA turpināja spiest. Tomēr, viss beidzās tā kā tam vajadzēja beigties

     [+] [-]

, 2014-05-13 11:34, pirms 10 gadiem
Kalvinators rakstīja: Ducks spēles beigas bija nervozas, pēc 4-1 nedaudz nomierinājās, bet LA turpināja spiest. Tomēr, viss beidzās tā kā tam vajadzēja beigties
Nebiju gaidījis, ka viņi pēkšņi no nez kāda " aizgalda "" pleioffos izvilks Gibsonu. Tad jau varētu tā štelle aiziet. Hillers galīgi nevelk.

     [+] [-]

, 2014-05-13 11:56, pirms 10 gadiem
Nu, eksperti, Anaheima pabeigs sēriju LA vai arī būs 7.spēle?

     [+] [-]

, 2014-05-13 12:30, pirms 10 gadiem
Leflērs rakstīja: Nu re,kā viss sanācis ! Tā vietā, lai mierīgi asinātu slidas, cilātu svarus un gatavotos sērijai ar Atlantijas uzvarētāju, Bostona nostādījusi sevi nervozā situācijā. Pat es nevarēju iedomāties, ka viss izšķirsies 7. spēlē, kurā nekad neko nevar zināt.
Pāris gadu laikā Berževēnam ar Terjēnu Monreālā izdevies nokomplektēt beidzot kaujas spējīgu kolektīvu ar raksturu. Interesanti, ka sastāvā ir parādījušies arī daži kanādieši.
ja godīgi, mani nedaudz pārsteidz, ka tu esi pārsteigst par 7. spēli šajā sērijā. neatkarīgi no tā, cik kāda no šīm komandām ir spēcīga vai vāja, viņu savstarpējās spēles vienmēr ir sīvas un aizraujošas. atceries kvai 2011. gada PO- gads, kurā Bostona paņēma kausu, pirmajā kārtā viņi tikās tieši ar Monreālu, kuri, ja nemaldos, tajā gadā knapi tika PO. tur bija tik līdzvērtīga un sīva cīņa, ka līdzvērtīgāk laikam vispār nebija iedomājams - pēc septiņām spēlēm vārtu attiecība bija neitrāla, laikam 12-12, vai tuvu tam. zinot to un, zinot arī, ka šogad Monreālai patiesībā ir gana labs sastāvs, kas rāda arī atbilstošu spēli, mani tiešām pārsteidz tavs izbrīns par septītās spēles esamību

es gan, joprojām domāju, ka Bostona šo sēriju paņems, bet, protams, es cerēšu uz pretējo

     [+] [-]

, 2014-05-13 13:18, pirms 10 gadiem
neputns rakstīja: ja godīgi, mani nedaudz pārsteidz, ka tu esi pārsteigst par 7. spēli šajā sērijā. neatkarīgi no tā, cik kāda no šīm komandām ir spēcīga vai vāja, viņu savstarpējās spēles vienmēr ir sīvas un aizraujošas. atceries kvai 2011. gada PO- gads, kurā Bostona paņēma kausu, pirmajā kārtā viņi tikās tieši ar Monreālu, kuri, ja nemaldos, tajā gadā knapi tika PO. tur bija tik līdzvērtīga un sīva cīņa, ka līdzvērtīgāk laikam vispār nebija iedomājams - pēc septiņām spēlēm vārtu attiecība bija neitrāla, laikam 12-12, vai tuvu tam. zinot to un, zinot arī, ka šogad Monreālai patiesībā ir gana labs sastāvs, kas rāda arī atbilstošu spēli, mani tiešām pārsteidz tavs izbrīns par septītās spēles esamību

es gan, joprojām domāju, ka Bostona šo sēriju paņems, bet, protams, es cerēšu uz pretējo
Nu nav jau nav gluži tā , kā es te rakstu.
Ja nopietni, neko es te nebrīnos par 7. spēli. Komandas spēkos ir līdzīgas, tāpēc var būt visādi. Ja kas, tad Bostonai jau šitā sērija vispār ļoti smagi padodās. Kaut kā Canadiens ir atraduši to pareizo stīgu, kā pret viņiem spēlēt. Un otrs, - visu reg. sezonu viņi Bostonu masē, tāpēc arī ļoti labi zina, ko no viņiem sagaidīt.

Nu man jau arī liekas, ka 7. spēlē Bostonā Bruins tomēr uzvarēs, kaut gan...

     [+] [-]

, 2014-05-13 13:29, pirms 10 gadiem
Leflērs rakstīja: Nebiju gaidījis, ka viņi pēkšņi no nez kāda " aizgalda "" pleioffos izvilks Gibsonu. Tad jau varētu tā štelle aiziet. Hillers galīgi nevelk.
Ja Andersens nebūtu notraumējies, tad Gibsons spēlētu AHL plejofos šobrīd (kur komanda uzreiz sākusi pamatīgi zaudēt 2 spēlēs pēc Gibsona izsaukšanas). Jau pagājušogad, savos 19 gados Gibsons aizveda ASV uz bronzu PČ un bija viens no labākajiem spēlētājiem komandā. Plejofos viņam vēl sevi jāpierāda, bet viņš izskatījās neapmierināts pēc šonakt ielaistajiem 3 vārtiem (lai gan tie vārti gandrīz vai visi bija no pašu Ducks spēlētājiem gūti )

     [+] [-]

, 2014-05-13 16:00, pirms 10 gadiem
Leflērs rakstīja: Nu nav jau nav gluži tā , kā es te rakstu.
Ja nopietni, neko es te nebrīnos par 7. spēli. Komandas spēkos ir līdzīgas, tāpēc var būt visādi. Ja kas, tad Bostonai jau šitā sērija vispār ļoti smagi padodās. Kaut kā Canadiens ir atraduši to pareizo stīgu, kā pret viņiem spēlēt. Un otrs, - visu reg. sezonu viņi Bostonu masē, tāpēc arī ļoti labi zina, ko no viņiem sagaidīt.

Nu man jau arī liekas, ka 7. spēlē Bostonā Bruins tomēr uzvarēs, kaut gan...
Bostonu var uzvarēt tikai un vienīgi spēlējot savu spēli, ko konkrēti Monreāla arī visai veiksmīgi dara. pie tāda secinājuma pagājušo gad nonāca arī Toronto, un kad viņi sāka spēlēt savu spēli, tad no 3-1 panāca 7. spēli, kurā arī bija pārlicinošā vadībā, bet tad hokeja dievi nolēma paņirgāties par tā jau daudz cietušajiem Toronto faniem un rezultāts mums visiem ir zināms morāle tāda - ja mēģināsi Bostonu pievārēt, cenšoties būt lielākiem un riebīgākiem, tad noteikti zaudēsi, jo nav lielākas un riebīgākas komandas par Big Bad Bruins