Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL līdervienība "Blackhawks" ar 7:2 sakauj "Flyers"

NHL līdervienība "Blackhawks" ar 7:2 sakauj "Flyers"
Čikāgas "Blackhawks" hokejisti
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt tika aizvadīti trīs mači. Pie uzvarām tika Rietumu konferences un visas NHL līdervienības "Blackhawks", "Ducks" un "Kings", pārliecinošāko panākumu svinot Čikāgas kluba hokejistiem, kas ar 7:2 sagrāva Filadelfijas "Flyers".

Graujošu uzvaru šonakt izcīnīja Rietumu konferences līdervienība Čikāgas "Blackhawks", kas ar 7:2 sakāva Filadelfijas "Flyers" hokejistus. Īpaši ražīgs Čikāgai bija otrais periods, kad Reja Emerija sargātajos vārtos tika raidītas piecas ripas.

Bijušajam "Blackhawks" vārtsargam Emerijam šonakt izdevās atvairīt tikai 12 no 18 Čikāgas hokejistu metieniem. Vārtus guva septiņi dažādi "Blackhawks" hokejisti. 1+2 Patrika Šārpa kontā, 1+1 Mihalam Handzušam, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Marians Hosa.

Citā spēlē Anaheimas "Ducks" ar 2:1 uzveica Minesotas 'Wild". Uzvaras vārti Korija Perija kontā, kurš tagad ar 21 vārtiem dala otro vietu NHL labāko vārtu guvēju sarakstā. Jonass Hillers "Ducks" vārtos tika galā ar 23 no 24 pretinieku metieniem, bet viņa kolēģis "Wild" rindās Džošs Hārdings atvairīja 29 no 31 metiena.

Otrus "Ducks" vārtus guva jaunais aizsargs Alekss Grānts, kuram tā bija tikai otrā spēle NHL. Arī savā pirmajā mačā viņš bija izcēlies ar vārtiem, šonakt kļūstot par pirmo aizsargu kopš Markusa Ragnarsona 1995.gadā, kurš guvis vārtus pirmajās divās karjeras spēlēs.

Losandželosas "Kings", pateicoties NHL pirmgadnieka Mārtina Džounsa 38 atvairītajiem metieniem, ar 3:1 pārspēja Toronto "Maple Leafs". 23 gadus vecais Džounss NHL debitēja 3.decembrī, kopš tā brīža aizvadot četras spēles un visās izcīnot uzvaras. Vidēji spēlē Džounss ielaidis 0,74 ripas un atvairījis 97,4% pretinieku metienu.

SpēleRezultāts
Kings – Maple Leafs3:1
Flyers – Blackhawks2:7
Wild – Ducks1:2

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-12 10:21, pirms 11 gadiem
Un man šito spēli nerādīja :/

     [+] [-]

, 2013-12-12 11:17, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Vojnovam 10 sezonas piespēle. Diez kādas viņa iespējas braukt uz sočiem?
nav vienalga ?

     [+] [-]

, 2013-12-12 20:39, pirms 11 gadiem
Interesanti, ka Patriks Keins no pēdējām 20 spēlēm tikai vienā nav guvis punktus, kopā šajā laika posmā viņam 30 rez. punkti. Ne pa velti stāv līdzās Krosbijam.

Perijs gūst vārtus 7. spēlē pēc kārtas, Geclafam 15 spēļu pointstreiks.
Jaunais LA vārtsargs Džonss aizvada 4. spēli mūžā, pavisam ielaidis veselus 3 vārtus, tai skaitā 2 spēles uz nulli. Tā neko sākums.