Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostona filigrāni izspēlē uzvaras ripu pret "Kings"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bostona filigrāni izspēlē uzvaras ripu pret "Kings"
Davids Pastrņāks pēc uzvaras vārtu guvuma. Foto: Winslow Townson/AFP/Scanpix

Agrajā spēlē Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Bostonas "Bruins" savā laukumā pagarinājumā pieveica (2:1) Losandželosas "Kings".

Kopš 2017. gada aizvadītās iepriekšējās sešas (!) Bostonā notikušās savstarpējās spēles bija beigušās papildus pieliktajā laikā. Tendence turpinājās arī šovakar, kaut "Bruins" lauza kādu citu – šajās cīņās zaudēt. Bostonas vienība bija zaudējusi piecās no minētajām sešām spēlēm.

Šovakar pirmie pretinieku cietoksni atslēdza viesi no tālās Kalifornijas – otrās trešdaļas sestajā minūtē Džeremiju Sveimenu pārspēja 2021. gadā Rīgā pasaules meistarsacīkšu bronzas godalgu nopelnījušais amerikānis Trevors Mūrs.

Pēc 11 ar pusi minūtēm Elīass Lindholms mājiniekiem atguva līdzsvaru, nopelnot savu piekto (2+3) punktu trijās spēlēs.

Vārtsargu Sveimena un Dārsija Kempera drošais sniegums, kā arī sakārtotas aizsardzības komandām ļāva izturēt vairākus mazākumus un abām iegūt punktus.

Pagarinājumā "Bruins" jaunie hokejisti Metjū Puatrā un Meisons Lorejs ar izcilām piespēlēm metiena pozīcijā atrada pieredzējušo snaiperi Davidu Pastrņāku, kurš no neliela attāluma nekļūdījās, iemetot savu trešo ripu sezonā.

"Bruins" otrais panākums trijās spēlēs, bet karaļiem pēc divām cīņām no septiņu dueļu izbraukuma trīs no iespējamajiem četriem punktiem.

Sacensību vietne:
https://www.nhl.com/