Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" talantīgais aizsargs Hjūzs starpsezonā savainojis plecu un izlaidīs sezonas sākumu

Agris Suveizda

"Devils" talantīgais aizsargs Hjūzs starpsezonā savainojis plecu un izlaidīs sezonas sākumu
Jānis Jaks pret Lūku Hjūzu. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Ņūdžersijas "Devils" pavēstījusi, ka septembra sākumā kreiso plecu savainojis 21 gadu vecais amerikāņu aizsargs Lūks Hjūzs.

Pēc veiktajām pārbaudēm Ņūdžersijas "Devils" medicīnas personāls lēmis, ka operācija nebūs nepieciešama, tomēr Hjūzam būs jāizlaiž no sešām līdz pat astoņām nedēļām. "Devils" jauno sezonu sāks ar spēlēm 4. un 5. oktobrī Prāgā pret Bufalo "Sabres" un līdz oktobra beigām aizvadīs 13 spēles.

2021. gadā ar ceturto numur draftētais Hjūzs aizvadīja savu pirmo pilnvērtīgo NHL sezonu un 82 spēlēs izcēlās ar 47 (9+38) punktiem, 28 soda minūtēm un negatīvu lietderību -25, bet "Devils" ar 81 punktu ierindojās 13. vietā Austrumu konferencē. "Devils" pārstāv arī viņa brālis Džeks, kurš 62 spēlēs sakrāja 74 (27+47) punktus, bet cits brālis Kvins ir Vankūveras "Canucks" kapteinis, 82 spēlēs tiekot pie 92 (17+75) punktiem.

Pēc NHL sezonas beigām Lūks Hjūzs piedalījās savā otrajā pasaules čempionātā, astoņās spēlēs tiekot pie pieciem (2+3) punktiem un pozitīvas lietderības +4. ASV ceturtdaļfinālā ar 0:1 piekāpās mājiniecei Čehijai.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/devils/news/luk...