Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Flerī 350. uzvara karjerā, "Blues" piektā uzvara pēc kārtas

Flerī 350. uzvara karjerā, "Blues" piektā uzvara pēc kārtas
Marks Andrē Flerī
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pagājušajā naktī zīmīgu uzvaru robežu karjerā sasniedza Marks Andrē Flerī, bet uzvaru sērijas turpināja Filadelfijas "Flyers" un Sentluisas "Blues" komandas.

Pitsburgas "Penguins" vārtsargs Marks Andrē Flerī izcīnīja savu 350. uzvaru NHL karjerā, palīdzot komandai ar 3:2 viesos pārspēt Kolumbusas "Blue Jackets". 31 gadu vecais kanādietis kļuva par 20. vārtsargu NHL vēsturē, kuram izdevies sasniegt 350 uzvaru robežu. No pašlaik aktīvajiem vārtsargiem tas bijis pa spēkam vēl tikai Roberto Luongo un Henrikam Lundkvistam. Turklāt 2003. gada NHL drafta 1. numuram Flerī tam bija nepieciešamas 645 spēles. Mazāk vajadzēja tikai Martēnam Brodēram, Lundkvistam un Krisam Osgudam. Tikmēr rokas savainojumā pēc sadursmes ar pretinieku otrajā trešdaļā iedzīvojās Jevgeņijs Malkins, kura traumas nopietnība tika izvērtēta šodien.

Trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Filadelfijas "Flyers", kas izbraukumā ar 3:1 pārspēja Tampabejas "Lightning", tādējādi pārtraucot astoņus zaudējumu sēriju Tampā. "Flyers" pietuvojās Austrumu konferences otrās wild card vietas īpašniekam Detroitas "Red Wings" divu punktu attālumā. Pēc deviņu uzvaru sērijas "Lightning" pēdējās trīs spēlēs izcīnījuši tikai vienu punktu.

Jau piekto panākumu pēc kārtas svinēja Sentluisas "Blues" hokejisti, kas savā laukumā ar 5:2 pārspēja Anaheimas "Ducks". Līdzīgi kā "Lightning" komanda "Ducks" pēc uzvaru sērijas (desmit pēc kārtas) un punktu gūšanas 14 mačos pēc kārtas, pēdējās trīs spēlēs izcīnījis tikai vienu punktu.

"Blues" komanda ar 89 punktiem pakāpās uz otro vietu Rietumu konferences Centrālajā divīzijā. Līderpozīciju saglabāja Dalasas "Stars" (90 punkti), kas aizvadītajā naktī ar 5:2 sakāva divīzijas trešās vietas īpašnieku Čikāgas "Blackhawks" (88 punkti). Interesanti, ka naktī uz svētdienu "Stars" un "Blues" tiksies savā starpā. Uzvarā pār "Blackhawks" savu 800. rezultativitātes punktu karjerā nopelnīja Džeisons Speca.

Tikai otro uzvaru pēdējās 11 spēlēs guva Arizonas "Coyotes", kas savās mājās ar 4:1 pieveica Kalgari "Flames". "Koijoti" par deviņiem punktiem atpaliek no Rietumu konferences otrās wild card pozīcijas, kuru pašlaik ieņem Kolorādo "Avalanche".

12. marta NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Blue Jackets – Penguins2:3
Lightning – Flyers1:3
Blues – Ducks5:2
Stars – Blackhawks5:2
Flames – Coyotes1:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2016-03-12 10:16, pirms 9 gadiem
Izcili flerī ,izcili,novēlu vēl vismaz kādas 200 uzvaras

     [+] [-]

, 2016-03-12 13:50, pirms 9 gadiem
Prieks skatīties ka Dallas spēle ! Prieks ka seguin parādīja vietu smurgulim panarinam