Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ruā nesaskaņu dēļ pamet "Avalanche" galvenā trenera amatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ruā nesaskaņu dēļ pamet "Avalanche" galvenā trenera amatu
Patriks Ruā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolorado "Avalanche" galvenā trenera amatu pametis Patriks Ruā. Kā iemesls tiek minēta viedokļu nesakritība starp viņu un kluba vadību, un tas neļaušot sasniegt augstākos mērķus.

"Vasaras laikā daudz un nopietni domāju par to, kā komandai palīdzēt sasniegt jaunas virsotnes. Lai tas notiktu, manām domām jāsakrīt ar kluba vadības viedokli. Tāpat man jābūt teikšanai par lēmumiem, kuri ietekmē komandas sniegumu. Šajā brīdī nosacījumi netiek izpildīti," paziņojumā sacīja Patriks Ruā.

"Šodien informēju, ka pametu Kolorado "Avalanche" organizāciju. Lai gan tas mani apbēdina, pēdējo nedēļu laikā esmu apsvēris savas domas un iemācījies sadzīvot ar pieņemto lēmumu," turpināja Ruā, kurš komandu vadīja pēdējās trīs sezonas un bija arī hokeja operāciju viceprezidents.

Debijas gadā Ruā palīdzēja Kolorado "Avalanche" sasniegt otro vietu Rietumu konferencē, tomēr izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sekoja zaudējums Minesotas "Wild". Nākamajās sezonās komanda nespēja kvalificēties Stenlija kausam, bet galvenais treneris bieži kritizēja līderu sniegumu.

"Vienmēr palikšu lojāls komandai, kurā aizvadīju 478 spēles, kuru vadīju 253 spēlēs un kopā ar kuru izcīnīju divus Stenlija kausus," noslēdza bijušais vārtsargs.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...