Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" pēc deviņu gadu sadarbības atlaiž ģenerālmenedžeri Maloniju

"Coyotes" pēc deviņu gadu sadarbības atlaiž ģenerālmenedžeri Maloniju
Dons Malonijs
Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Arizonas "Coyotes" jau ceturto gadu pēc kārtas nav spējusi kvalificēties Stenlija kausa izslēgšanas spēlēm, un šodien kluba vadība paziņojusi, ka no ģenerālmenedžera amata atstādināts Dons Malonijs. Savukārt Otavas "Senators" ģenerālmenedžeris Braiens Murejs atkāpies veselības problēmu dēļ, savus darba pienākumus nododot Pjēram Dorionam.

Arizonas "Coyotes" 82 spēlēs spējusi izcīnīt 78 punktus, ieņemot ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā, ceturto gadu pēc kārtas nespējot iekļūt Stenlija kausa izslēgšanas spēlēs. Šodien kluba vadība paziņojusi, ka atlaidusi ģenerālmenedžeri Donu Maloniju, kuram šī bija devītā sezona kopā ar"Coyotes" un kurš 2010.gadā tika atzīts par labāko ģenerālmenedžeri.

"Vēlamies pateikties Donam par viņa smago darbu un ieguldījumu "Coyotes" organizācijā," teikts kluba prezidenta oficiālajā ziņojumā. "Kopā ar Donu klubam bija panākumi, taču uzskatām, ka, lai virzītos uz priekšu, ir nepieciešams jauns līderis."

Pagaidām, kamēr netiks atrasts jauns ģenerālmenedžeris, Malonija funkcijas pildīs ģenerālmenedžera asistenti.

Līdzīga situācija arī Otavas "Senators" nometnē, kur ģenerālmenedžeris Braiens Murejs atkāpies no amata veselības problēmu dēļ. 73 gadus vecais Murejs, kurš pirms diviem gadiem tika diagnosticēts ceturtās pakāpes zarnu vēzis, joprojām turpinās strādāt "Senators" organizācijā kā padomdevējs, bet viņa vietā stāsies Pjērs Dorions, kurš pēdējos divus gadus strādājis līdzās Murejam kā asistents.

"Iemesls, kāpēc mēs to darām, ir, lai fani zinātu, ka komandas vadība ir īstajā vietā. Braiens ir spēlējis nozīmīgu lomu gan manā profesionālajā, gan privātajā dzīvē. Viņš ir nolēmis atkāpties, un esmu pateicīgs, ka varēšu turpināt viņa iesākto. Braiens ir lielisks mentors un viņš ir iemācījis man, kādam jābūt lieliskam ģenerālmenedžerim," atklāja Dorions.

Otavas "Senators" ar 85 punktiem noslēdza regulāro sezonu piektajā vietā Atlantijas divīzijā, otro reizi pēdējo trīs gadu laikā nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/coyotes-fi...
https://www.nhl.com/news/senators-n...

     [+] [-]

, 2016-04-12 21:14, pirms 8 gadiem
Koijotiem būs grūti kaut ko iesākt ar tik ļoti zemo budžetu (salīdzinoši), neatkarīgi no GM veikumiem, bet vēlu veiksmi, kopš komandas jaunie spēlētāji pēc 2 gadiem jau būs uzņēmuši lieliskus apgriezienus.
P.s.
Kāpēc tenisā nevienam nav Endijs Murejs, bet tagad pēkšņi hokejā parādās visādi Murrātāji gan Otavas, gan Bufalo menedžeru sarakstos, gan Kolumbusas, gan Pitsburgas spēlētāju sarakstos? Neizprotu to rakstīšanas stilu, pilnīgi nekādu principu laikam.