Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" pagarina līgumu ar aizmainīšanu pieprasījušo Robertsonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" pagarina līgumu ar aizmainīšanu pieprasījušo Robertsonu
Elvis Merzļikins un Niks Robertsons. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto "Maple Leafs" vienojies ar ierobežoti brīvo aģentu Niku Robertsonu par līgumu uz vienu sezonu par 875 tūkstošiem dolāru. Vasaras pirmajā pusē hokejists paziņoja, ka vēlas nonākt citā komandā.

30. jūnijā Niks Robertsons publiski paziņoja, ka vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu, taču Toronto "Maple Leafs" ģenerālmenedžeris Breds Trelivings izslēdza šādu scenāriju. Kā ierobežoti brīvajam aģentam Robertsonam bija sasietas rokas, un neilgi pirms NHL treniņnometnes sākuma viņš noslēdzis līgumu uz vienu sezonu par 875 tūkstošiem.

Pagājušajā sezonā malējais uzbrucējs laukumā devās 56 spēlēs, izceļoties ar 14 vārtiem un 27 punktiem. Tāpat viņš piedalījās sešās no septiņām izslēgšanas spēlēm, bet sērijā pret Bostonas "Bruins" palika bez punktiem. Jau sezonas laikā Robertsons neslēpa, ka nav apmierināts ar savu lomu komandā.

Starpsezonā "Maple Leafs" nomainīja galveno treneri – Šeldona Kīfa vietā stājies Kreigs Berubī, kurš 2019. gadā aizveda Sentluisas "Blues" līdz Stenlija kausam. Viņa ierašanās tiek raksturota kā jauna iespēja tādiem hokejistiem kā Robertsons, kuri iepriekš nevarēja lepoties ar stabilu vietu Toronto sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/toronto-mapl...

     [+] [-]

, 2024-09-10 22:47, pirms nedēļas
Robešonu