Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" aptuveni mēnesi nāksies iztikt bez Palāta

"Lightning" aptuveni mēnesi nāksies iztikt bez Palāta
Ondržejs Palāts
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Tampabejas „Lightning” uz trim līdz piecām nedēļām būs jāiztiek bez Ondržeja Palāta, kurš iedzīvojies ķermeņa lejasdaļas savainojumā.

Ondržejs Palāts pirmdien pastāstīja, ka viņam nebūs nepieciešama operācija, tomēr uz ledus tuvākajā laikā neatgriezīsies. Tiek prognozēts, ka viņam nāksies izlaist trīs līdz piecas nedēļas.

„Ir stulbi būt savainotam, nespēlēt un nepalīdzēt puišiem,” Palats atklāja „Lightning” twitter kontā. Palāts mačā pret Minesotas „Wild” laukumu pameta otrājā trešdaļā un uz ledus vairs neatgriezās. Vienā no epizodēm „Wild” uzbrucējs Nino Nīdermaiers uzkrita Palātam uz kājam.

Aizvadītjā sezona „Lightning” bija rezulatītvākā komanda, tomēr šosezon komanda zaudējusi sešas no pēdējām astoņām spēlēm, gūstot trīs vārtus.

„Tas ir tikai kritums,” apgalvoja Palāts, kurš šosezon 16 spēlēs sakrājis septiņus rezultativitātes punktus. „Nevaram gūt vārtus. Neuzvaram tik daudz, cik vēlamies. Tomēr mums joprojām ir laba komanda, ar lielu potenciālu.”

Gaidāms, ka Tampabejas „Lightning” no AHL izsauks aizvietotāju savainotajam hokejistam. „Viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs mūsu komandā,” pastāstīja komandas galvenais treneris Džo Kūpers. „Tas būs pārbaudījums sastāva dziļumam.”

Izmantotie resursi:
Ondrej Palat of Tampa Bay Lightning out 3-5...

  -1 [+] [-]

, 2015-11-09 22:31, pirms 9 gadiem
Lai laiž Bišopu laukumā un Gudļevski vārtos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-09 23:02, pirms 9 gadiem
Tas Ondržejs gadījumā nav tas pats Andžejs, kas poļiem visnotaļ populārs vārds? Ondržejs izklausās diezgan graujoši.. arī tas, ka Tampai veselu mēnesi nebūs sava palāta, jau ar diezgan rauj uz smiekliņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja