Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" paceļ čempionu baneri, Balinskis atdot rezultatīvu piespēli

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Panthers" paceļ čempionu baneri, Balinskis atdot rezultatīvu piespēli
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Pirmo spēli jaunajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā aizvadījusi Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas ar 6:4 pārspēja Bostonas "Bruins". Pirms spēles "Panthers" arēnā notika ceremonija par godu izcīnītajam titulam. Balinskis uzvarā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Uvis Jānis Balinskis uzvarā pār "Bruins" (6:4) uz ledus pavadīja 15 minūtes un 20 sekundes. Tas bija piektais lielākais spēles laiks starp aizsargiem. Latvietis spēlēja arī vairākumā – Balinskim 4:43 minūtes uz ledus vairākumā, kas bija otrais lielākais laiks starp aizsargiem.

• Balinskis tika pie rezultatīvas piespēles, kad komanda guva piektos vārtus. Tāpat latvietim divas soda minūtes un pozitīvs +/- rādītājs (+1).

• Pirms spēles "BB&T Center" arēnā, kas ir "Panthers" mājas halle, pie griestiem tika pacelts 2023./24. gada sezonas čempionu baneris. Panteras kļuva par Stenlija kausa ieguvēju pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē.

• Stenlija kausa finālu "Panthers" iesāka vareni, uzvarot pirmās trīs spēles sērijā, tomēr pretiniece Edmontonas "Oilers" nepadevās un arī tika pie trim uzvarām pēc kārtas. Izšķirošajā jeb septītajā sērijas spēlē Florida uzvarēja ar 2:1.

• Sems Benets atklāja rezultātu "Panthers" un "Bruins" duelī. Viņš pirmā perioda septītajā minūtē bija naskākais vārtu priekšā, raidot ripu Bostonas vārtu vīra Jonasa Korpisalo sargātajos vārtos (1:0).

• Etu Luostarinens pēc minūtes panāca 2:0, bet Pavelam Zaham perioda 16. minūtē izdevās vienus vārtus atspēlēt (1:2). "Panthers" gan prata vēlreiz īsā laika posmā gūt divus vārtus – perioda 19. un 20. minūtēs ar precīziem metieniem atzīmējās Sems Reinhārts un Benets (4:2).

Otrā perioda 10. minūtē pie pirmā punkta šosezon tika Balinskis, kurš asistēja Džona Gadjoviča vārtu guvumā (5:2). Latvietis atdeva teicamu piespēli, atrodoties savā laukuma pusē, bet otrā galā visu nokārtoja Jespers Bokvists un Gadjovičs.

• Mača turpinājumā "Bruins" guva trīs vārtus, bet "Panthers" atbildēja ar vienu precīzu metienu, kad izcēlās Evans Rodrigess. Čempione "Panthers" titula aizstāvēšanas sezonu sākusi ar uzvaru 10 vārtu spēlē (6:4).

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsLightning00+000000
Teodors BļugersCanucks00+000000
AizsargsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers10+110+120
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinūtesSausā
Elvijs MerzļikinsBlue Jackets00-00.00%0/00.0000
Artūrs ŠilovsCanucks00-00.00%0/00.0000

  -1 [+] [-]

, 06:34, pirms 3 stundām
Noraidījumu iedeva pilnīgi debīlu, nepelnītu

     [+] [-]

, 06:38, pirms 3 stundām
Panteras pirmo sezonas spēli iesāka jaudīgi,kā jau čempioniem pieklājas.Var just ka tēmēs otro gadu pēc kārtas iegūt Stenliju.Spēlēja spēli ar sesiem aizsargiem,kurā Balinskis labu spēli aizvadīja.Teicama piespēle no aizsardzības zonas,kas visu arī izsķīra,lai pārvērstu to vārtu guvumā.

  -3 [+] [-]

, 06:38, pirms 3 stundām
Kas tas par klubu 1, kurā spēlē Balinskis?🤣

     [+] [-]

, 07:12, pirms 2 stundām
Uvis Jānis vismaz gredzenu dabūja?

     [+] [-]

, 07:26, pirms 2 stundām
Ambrē rakstīja: Uvis Jānis vismaz gredzenu dabūja?
Par ko?

  +1 [+] [-]

, 07:37, pirms 2 stundām
Ambrē rakstīja: Uvis Jānis vismaz gredzenu dabūja?
čempionu gredzenu Balnskis saņēma, bet uz kausa viņa uzvārds netika iegravēts.

     [+] [-]

, 07:39, pirms 2 stundām
Pērkondēls rakstīja: čempionu gredzenu Balnskis saņēma, bet uz kausa viņa uzvārds netika iegravēts.
Par kausu es zinu, bet par gredzenu gan nekur nevarēju atrast info.

  +1 [+] [-]

, 07:51, pirms 2 stundām
Ambrē rakstīja: Par kausu es zinu, bet par gredzenu gan nekur nevarēju atrast info.
par gredzenu jau drīz pēc Stenlija izcīnīšanas tika ziņots.

     [+] [-]

, 08:29, pirms stundas
=Uvis Jānis Balinskis uzvarā pār "Bruins" (6:4) uz ledus pavadīja 15 minūtes un 20 sekundes. Tas bija piektais lielākais spēles laiks starp aizsargiem.=

piektais no sešiem...
būs smagi

     [+] [-]

, 09:02, pirms 21 minūtes
@erred - protams viegli nebūs. Bet nu mani pārsteidz tas, ka treneris tomēr nav tikai mētājies ar vārdiem - par došanu Balinskim spēlēt PP, tomēr nepilnas 5min tas ir ļoti daudz, žēl, ka neredzēju spēli, būtu bijis interesanti pavērot, kā izskatījās PP

     [+] [-]

, 09:14, pirms 8 minūtēm
Balinskis atdot vai atdod rezultatīvu piespēli???

     [+] [-]

, 09:16, pirms 7 minūtēm
Uvja Balinska piespēle - https://youtu.be/Z9hceL8c0NM

     [+] [-]

, 09:21, pirms 1 minūtes
vansboards rakstīja: @erred - protams viegli nebūs. Bet nu mani pārsteidz tas, ka treneris tomēr nav tikai mētājies ar vārdiem - par došanu Balinskim spēlēt PP, tomēr nepilnas 5min tas ir ļoti daudz, žēl, ka neredzēju spēli, būtu bijis interesanti pavērot, kā izskatījās PP
Neko īpaši neesi zaudējis,jo vairākumā Uvis pa vārtiem nemeta,kā tikai atdeva tālāk piespēles,kuras gāja caur viņu.Spēles laiks arī nebūtu tik liels,ja nebūtu satraumējies viņa pārinieks Adams Bukvists.Divus periodus panteras spēlēja ar pieciem aizsargiem.Tomēr par vietu sastāvā domāju pagaidām jāuztraucās nebūtu,jo spēlēja viņš solīdi,bez redzamām kļūdām,vienīgi noridījums bija atkārtojumā grūti saskatāms,kuras laikā lāči guva ceturtos vārtus un saasināja spēles galotni.Tiesa,vēl jau nav zināms vai Uvis tiek galā ar trenera dotajiem uzdevumiem,jo ja tiek dota iespēja spēlēt vairākumā,tad tiks prasīta arī rezultativitāte.