Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska "Panthers" padziļina aizsardzību un paraksta līgumu ar Kolumbusas izpirkto Bokvistu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinska "Panthers" padziļina aizsardzību un paraksta līgumu ar Kolumbusas izpirkto Bokvistu
Ādams Bokvists. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Floridas "Panthers", ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Uvis Balinskis, noslēdzis divvirzienu līgumu uz vienu sezonu ar 23 gadus veco Ādamu Bokvistu, kurš iepriekš spēlēja Kolumbusas "Blue Jackets" rindās.

Ādams Bokvists 2022. gada vasaras vidū kā ierobežoti brīvais aģents parakstīja līgumu ar Kolumbusas "Blue Jackets" uz trīs sezonām par 7,8 miljoniem dolāru, bet kontrakta pēdējais gads jūnija beigās tika izpirkts, padarot zviedru par neierobežoti brīvo aģentu.

2018. gadā ar astoto numuru draftētais aizsargs NHL aizvadījis piecas sezonas. Pagājušajā sezonā viņš 35 mačos atzīmējās ar vieniem vārtiem un desmit punktiem, bet gadu iepriekš demonstrēja rezultatīvāku sniegumu – 24 punkti 46 spēlēs. Taču Bokvists cīnījies ar savainojumiem, nevienā sezonā neaizvadot vairāk par 52 spēlēm.

Pirms Kolumbusas zviedrs divas sezonas spēlēja Čikāgas "Blackhawks" sastāvā. Tieši Čikāga viņu draftēja ar astoto numuru. Divas izvēles vēlāk Edmontonas "Oilers" ieguva Evanu Bušāru, kurš aizvadītās sezonas ceļā līdz Stenlija kausa finālam 25 playoff spēlēs guva 32 punktus.

"Panthers" aizsardzību starpsezonā papildinājuši arī Neits Šmits un Džeikobs Megna.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/panthers/news/f...

     [+] [-]

, 2024-07-14 00:55, pirms 2 mēnešiem
nav Janka uz kapa iegravēts :/