Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" atlaiž galveno treneri Ralfu Krīgeru

Agris Suveizda

"Oilers" atlaiž galveno treneri Ralfu Krīgeru
Ralfs Krīgers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Edmontonas "Oilers" paziņojis par Ralfa Krīgera atstādināšanu no galvenā trenera amata. Kā viens no galvenajiem iespējamajiem Krīgera aizstājējiem tiek minēts Dalass Īkinss. "Oilers" septīto sezonu pēc kārtas nespēja kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

"Pieņēmu lēmumu, kas, manuprāt, bija labākais kluba labā. Esam ļoti tuvu vienošanās panākšanai ar trenera amata kandidātu, bet šobrīd darījums vēl nav noslēgts," sacīja Edmontonas "Oilers" ģenerālmenedžeris Kreigs Maktevišs, kurš pirms nepilniem diviem mēnešiem šajā amatā aizstāja Stīvu Tambelīni. "Mēs ar Ralfu sezonas beigās nedēļas lielāko daļu pavadījām, pārrunājot vecākā trenera asistenta vai trenera palīga piesaisti. Šo sarunu laikā sapratu, ka vairāk centos piesaistīt treneri, kurš būtu tuvāks tam, kā vēlos vadīt komandu, nevis treneri, kas palīdzētu Ralfam galvenā trenera amatā."

Jau pieminētais Maktevišs "Oilers" galvenā trenera amatā bija no 2000. līdz 2009.gadam, bet kopš tā laika Edmontonas komanda ir nomainījusi trīs trenerus. 2009./10.g. sezonā "Oilers" vadīja Pets Kvins, pēc tam divas sezonas komandu trenēja Toms Renijs, bet Krīgers amatā stājās pagājušā gada jūnijā. Ļoti iespējams, ka par Krīgera aizstājēju kļūs 46 gadus vecais kanādietis Dalass Īkinss, kurš kopš 2009.gada vada "Maple Leafs" fārmklubu Toronto "Marlies".

Edmontonas "Oilers" šosezon 48 spēlēs ieguva 45 punktus un Rietumu konferencē ieņēma 12.vietu 15 komandu konkurencē. Astotajā vietā esošā Minesotas "Wild" sakrāja par desmit punktiem vairāk. "Oilers" Stenlija kausā neiekļuva jau septīto gadu pēc kārtas - pēdējoreiz tas izdevās 2005./06.g. sezonā, kad "Oilers" aizspēlējās līdz pat finālam, kurā septiņos mačos atzina Karolīnas "Hurricanes" pārākumu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2013-06-09 10:21, pirms 11 gadiem
Varbūt nomainiet lielu daļu spēlētāju?! 3 trenrus nomainijāt a rezultāta nav...
Slēpts komentārs: Naturban
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-09 19:17, pirms 11 gadiem
Oilers ar saviem bērniem neko nevar izdarīt, Kaut oilers tiktu playofos bērni tiktu samīcīti.

     [+] [-]

, 2013-06-09 21:10, pirms 11 gadiem
KFC rakstīja: Oilers ar saviem bērniem neko nevar izdarīt, Kaut oilers tiktu playofos bērni tiktu samīcīti.

  +3 [+] [-]

, 2013-06-09 23:13, pirms 11 gadiem
KFC rakstīja: Oilers ar saviem bērniem neko nevar izdarīt, Kaut oilers tiktu playofos bērni tiktu samīcīti.
Čikāgas, Bostonas, Pitsburgas un Losandželosas tagadējie līderi pirms aptuveni 5 gadiem arī bija tādi paši "bērni". Arī šīs komandas ne tik tālā pagātnē ir dzīvojušās pa tabulas lejas galu. Tā ir NHL burvība, ka vājām komandām, pateicoties draftam, ir iespējas nākotnē kļūt par līdervienību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja