Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kā ar karstu kartupeli – Šilova "Canucks" atgūst vārtsargu Pateru

Andris Liepa
Andris Liepa

Kā ar karstu kartupeli – Šilova "Canucks" atgūst vārtsargu Pateru
Ripa Lasvegasas "Golden Knights" vārtsarga Jiržī Pateras cietoksnī. Foto: Lynne Sladky/AP/Scanpix

Artūra Šilova pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" neaizsargāto spēlētāju sarakstā atguvis čehu vārtsargu Jirži Pateru.

"Canucks" pirms nedēļas 25 gadus veco Pateru ievietoja neaizsargāto spēlētāju sarakstā, ar nolūku viņu pēcāk nosūtīt uz Amerikas hokeja līgu (AHL). Šādā situācijā komandām ir 24 stundas laika, lai pieteiktu tiesības uz konkrēto hokejistu.

Vankūveras kluba iecere Pateru šādā veida nosūtīt uz AHL nematerializējās, jo uz čehu vārtsarga līguma pārņemšanu pieteicās Bostonas Bruins, kas čehu vārtsargu sastāvam pievienoja kā garantiju pret iespējamo Džeremija Sveimena aiziešanu. Taču "Bruins" un Sveimens panāca vienošanos par jaunu līgumu, kas nozīmēja, ka arī Bostonas klubs lēma nepaturēt Pateru un vārtsargu no jauna ievietoja neaizsargāto spēlētāju sarakstā.

"Canucks" iespēju atgūt Pateru nelaida garām un kā vienīgā pieteicās uz viņa līguma pārņemšanu. Tiesa, čehu vārtu vīrs jauno NHL sezonu nesāks kopā ar Vankūveras vienību, jo, kā kluba vadība to bija iecerējusi pašā sākumā, viņš ticis nosūtīts uz AHL.

NHL karjerā Patera aizvadījis astoņas spēles Lasvegasas "Golden Knights" vārtos.

Vankūverai bez pamatvārtsarga Tačera Demko būs jāiztiek vēl aptuveni mēnesi.

"Canucks" jauno NHL sezonu naktī uz ceturtdienu plāno sākt ar Artūru Šilovu vārtos. Vankūveras klubs pirmo šīs sezonas spēli aizvadīs pret Kalgari "Flames".

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/fantasy/h...

     [+] [-]

, 11:11, pirms 6 stundām
Lai nosūtītu uz AHL, jāievieto waiveros.. Bruins pārņem līgumu un arī ieliek waiveros, kur Canucks paņem Pateru atpakaļ. Canucks sūta šamējo atkal uz AHL, bet sanāk, ka waiveri nav vēlreiz jāiziet?

Tad sanāk tāda dīvaina procedūra.

     [+] [-]

, 11:19, pirms 6 stundām
Number 0 rakstīja: Lai nosūtītu uz AHL, jāievieto waiveros.. Bruins pārņem līgumu un arī ieliek waiveros, kur Canucks paņem Pateru atpakaļ. Canucks sūta šamējo atkal uz AHL, bet sanāk, ka waiveri nav vēlreiz jāiziet?

Tad sanāk tāda dīvaina procedūra.
Bet tad jau teorētiski varētu sanākt, ka Patera bezmaz visu sezonu pa waiveriem dzīvojas, ja katra komanda, kura viņu paņem vēlas nosūtīt uz AHL. Kaut kad jau tam jābeidzas.

     [+] [-]

, 12:24, pirms 5 stundām
Nez, paspēja pielaikot Bruins formu?

     [+] [-]

, 12:50, pirms 4 stundām
Bruins gājiens vairāk bija, lai paskubinātu Sveimenu beigt kaulēties un parakstīt līgumu.

     [+] [-]

, 14:46, pirms 2 stundām
Vankūveras GM nav gulējis pa naktīm jau vairākas nedēļas 🤣 satraukums kā nu būs ar vārtu drošību