Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš atgriežas NHL ar sakāvi pret "Flames"

Rolands Eliņš

Ķēniņš atgriežas NHL ar sakāvi pret "Flames"
Ronalds Ķēniņš
Foto: Canucks

Pēc trīs mēnešu pārtraukuma NHL spēli aizvadījis Ronalds Ķēniņš, kurš „Canucks” zaudējumā 3:7 pret „Flames” nopelnīja divas soda minūtes.

Ronalds Ķēniņš uz NHL tika izsaukts vakar vakarā, turklāt negaidīti, jo traumu bija guvis „Canucks” debitants Džareds Makens. Ķēniņš mačā pret „Flames” bija iekļauts trešajā uzbrucēju trijniekā kopā ar 19 gadus veco Džeiku Virtanenu un 22 gadus veco Markusu Granlundu.

Ķēniņš laukumā pavadīja 13:25 minūtes, kuru laikā punktus neguva, un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Ķēniņam metieni pa vārtiem un spēka paņēmieni statistikā nav fiksēti, taču bloķēts viens pretinieku metiens. Šī bija viņa septītā NHL spēle šosezon un 37. karjerā.

„Canucks” sezonas izskaņu aizvada vairs ne optimālajā sastāvā un bija spiesta kā ceturtās maiņas uzbrucēju iespēlēt aizsargu Andreju Pedanu, kurš dzimis Lietuvā, bet pārstāv Krieviju. Spēle noritēja ļoti rezultatīvi, un jau pirmajā periodā bija neizšķirts 2:2. Savus pirmos NHL vārtus guva 12 NHL spēli aizvadošais „Canucks” aizsargs Ņikita Trjamkins, vairākumu izmantoja viņa partneris Bo Horvats, bet Kalgari rindās vārtus guva Mikaels Baklunds un Dagijs Hamiltons.

Ķēniņš pāris reizes izcēlās ar apturētiem pretinieku uzbrukumiem, taču viņa maiņai uzbrukumā nekas īpašs neizdevās. Otrā perioda vidū „Canucks” nokļuva iedzinējos, kad ielaida vārtus mazākumā, un uzreiz pēc tam Ķēniņš vēlreiz lika komandai spēlēt mazākumā. Viņš aiz pretinieku vārtiem centās traucēt vārtsargam Joni Fortio izdarīt piespēli, taču sanāca ietriekties viņā un saņemt divu minūšu sodu.

„Flames” šo vairākumu neizmantoja, bet perioda izskaņā tik un tā panāca 5:3. Vārtus mazākumā guva Baklunds, nokārtojot sev „hat-trick”. Trešajā periodā „Canucks” ilgu laiku vēl saglabāja šo rezultātu un līdz ar to izredzes atspēlēties, turklāt pēc pārkāpuma pret Ķēniņu ieguva iespēju spēlēt vairākumā. Tas gan netika izmantots, un spēles beigās „Canucks” pusotras minūtes intervālā ielaida divus vārtus, kad „mīnusiņu” nopelnīja arī Ķēniņa maiņa, un cieta sakāvi ar 3:7.

„Canucks” šosezon vairs atlikusi tikai viena spēle pret Edmontonas „Oilers”. Tā notiks desmitā aprīļa rītā Vankūverā, 5:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-04-08 08:04, pirms 9 gadiem
Kenins sezonu nespele can netiek PO, man patiktu ta salidzinat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-04-08 08:56, pirms 9 gadiem
Ok, pēc 3:7 +-koef. visdrīzāk nebūs pozitīvs, bet kā var nemest pa vārtiem??

  +2 [+] [-]

, 2016-04-08 09:40, pirms 9 gadiem
po4a rakstīja: Ok, pēc 3:7 +-koef. visdrīzāk nebūs pozitīvs, bet kā var nemest pa vārtiem??
Droši vien, ka pretinieks, maita, neļāva

  +2 [+] [-]

, 2016-04-08 10:15, pirms 9 gadiem
neputns rakstīja: Droši vien, ka pretinieks, maita, neļāva
varbūt ripai pat nepieskārās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-08 11:50, pirms 9 gadiem
ElektriskaisZutis005 rakstīja: Švaki, švaki, bet ko gan var gaidīt un gribēt, ja jāspēlē tādā miskastē, kāda tagad ir Vankūvera.
Tev varbut Vankuvera ir miskaste, bet visiem normali domajosiem cilvekiem ta ir profesionala hokeja komanda. Ok, netika play off, nu un tad? Vai tadel jataisa tragedija?
Kas attiecas uz Roni, nu pirmkart izsaukums bija negaidits, tapec varbut ari spele isti neizdevas (ierasanas komandas riciba gan jau prasija labu laiku, un tulit jakapj uz ledus, plus nesaspeletiba ar mainas partneriem). Un otrkart, no jebkuras situacijas ir jacensas panemt pozitivo. Rona gadijuma ta varetu but pieredzes krasana. Jo slikta pieredze ari ir pieredze.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-08 12:53, pirms 9 gadiem
Tieši tā - ja nonāks līdz izlasei, būs vismaz tikko atspēlējis pāris spēles NHL, nevis AHL un līdz ar to atcerējies atkal par "to"līmeni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-08 19:34, pirms 9 gadiem
jā-mums tik daudz NHL spēlētāju,ka varam apirst ja nekas spēlē neizdevās((((((((((((