Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" ne reizi nespēlē vairākumā, bet pārtrauc zaudējumu sēriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" ne reizi nespēlē vairākumā, bet pārtrauc zaudējumu sēriju
Raiens O'Railijs atzīmē Bufalo "Sabres" uzvaras vārtus
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Bufalo "Sabres". Aizvadot sezonas pēdējo mājas spēli, izdevās savā laukumā ar 2:1 pieveikt Monreālas "Canadiens". Zemgus Girgensons izdarīja divus metienus un divus spēka paņēmienus.

Monreālas "Canadiens" bija uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas, turklāt tikai vienu reizi ielaižot vairāk par vieniem vārtiem, kā arī nodrošinājusi pirmo vietu Atlantijas okeāna divīzijā. Tas nozīmēja, ka izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pretī stāsies Ņujorkas "Rangers". Savukārt Bufalo "Sabres" sezona beigsies līdz ar regulārā čempionāta izskaņu.

Tomēr tas netraucēja sagādāt patīkamus mirkļus uzticīgajiem līdzjutējiem, uzvarot pēdējā mačā savā laukumā. Rezultātu septītajā minūtē atklāja somu aizsargs Rasmuss Ristolainens. Viņš pie ripas tika pēc saspēles gar zilo līniju, izdarīja netraucētu metienu no labās malas un lieliski trāpīja tālajā stūrī, talkā nākot arī vārtu stabam – 1:0.

Turpinājumā Bufalo "Sabres" glāba vārtu stabs un lieliskais vārtsargs Robins Lēners, un tas ļāva mača vidū dubultot pārsvaru. 2:0 panāca Tailers Eniss, kurš pēc Evandera Keina metiena no šaura leņķa izmantoja sāncenšu apjukumu, tika pie atlēkušās ripas un izcēlās piekto reizi sezonā.

Lai gan Monreālas "Canadiens" noslēdzošās trešdaļas pirmajā minūtē samazināja deficītu līdz minimumam, pēc Aleksandra Radulova piespēles izgājienu vienatnē pret Lēneru realizējot Tomāšam Plekanecam, laukuma saimniekiem izdevās izturēt pretinieku spiedienu un pārtraukt trīs zaudējumu sēriju – 2:1.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 24 sekundes, un 24 sekundes tika spēlētas mazākumā. Latviešu uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem un divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja 30% iemetienu. Pēdējos desmit mačos Girgensona kontā ir vieni vārti un viena piespēle, kā arī četri metieni.

Bufalo "Sabres" – Monreālas "Canadiens" 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)

Vārti: 6:01 Ristolainens (Džordžess, Aikels) 1:0, 31:35 Eniss (Keins, O'Railijs) 2:0, 40:46 Plekanecs (Radulovs, Bairons) 2:1
Soda minūtes: 2:0
Metieni: 30:32
Vārtsargi: Robins Lēners – Kerijs Praiss

Citā spēlē Vašingtonas "Capitals" ar 2:0 savā laukumā pieveica Ņujorkas "Rangers" un nodrošināja Prezidenta trofeju jeb uzvaru regulārajā čempionātā. Rezultātu atklāja Džastins Viljamss, kurš realizēja vairākumu, bet pārsvaru dubultoja Jevgeņijs Kuzņecovs. Breidens Holtbijs "Capitals" vārtos atvairīja 24 metienus.

Komandas kontā ir 116 punkti, bet tuvākā sekotāja ar 109 ir pašreizējā čempione Pitsburgas "Penguins", kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar Kolumbusas "Blue Jackets". Rietumu konferences labākajai vienībai Čikāgas "Blackhawks" ir 108 punkti. Savukārt Bufalo "Sabres" 80 mačos savākusi 78 punktus, kas ir ceturtais sliktākais rezultāts austrumos.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-06 09:57, pirms 7 gadiem
Nepatīk man raksta nosaukums...manuprāt labāk skanētu : "Zemgus ģērē Saņok!"

  -1 [+] [-]

, 2017-04-06 11:04, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Nepatīk man raksta nosaukums...manuprāt labāk skanētu : "Zemgus ģērē Saņok!"
Piekritu

  +1 [+] [-]

, 2017-04-06 12:07, pirms 7 gadiem
Skanēt tev var dupsī bet ne virsraksts...Paskaties statistiku Radulova kurš te kuru ģērē Radulovs Zemgusu vai Zemgus Radulavu ja ciparus pazīsti tad paskaties statistikā un tad muti virini...