Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" treneris: "Arī es par tādu sniegumu izsvilptu komandu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" treneris: "Arī es par tādu sniegumu izsvilptu komandu"
Derils Saters. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kalgari "Flames" savā laukumā ar 0:3 piekāpās Minesotas "Wild" un vēl vairāk attālinājās no dalības Stenlija kausa izcīņā. Galvenais treneris Derils Saters atzina, ka saprot fanu sašutumu.

"Kad tiek zaudēts tā, arī es izsvilptu komandu," ierasti konkrētais un izteikumos īsais Derils Saters nelūkoja pasaudzēt savu komandu. "Nedomāju, ka izsvilpa visu komandu. Mūsu vadošajiem spēlētājiem jābūt labākiem."

"Nedomāju, ka mums, atrodoties iedzinējos ar vienu vārtu starpību, vajadzēja mainīt stratēģiju. Mums komandā ir spēlētāji, kuri neattaisno cerības un līgumus. Viņi pārāk bieži ir uz ledus, kad ielaižam. Pēc diviem periodiem mums bija 13 hokejisti, kuri bija izdarījuši vienu vai nevienu metienu. Kad esi iedzinējos ar 0:1, jāpārvar grūtības. Mēs to nepaveicām," sacīja Saters.

Pagājušajā sezonā "Flames" uzvarēja Klusā okeāna divīzijā, kamēr šosezon draud palikšana aiz borta. Wild Card pozīcijās esošās Edmontonas "Oilers" un Vinipegas "Jets" iekrājušas attiecīgi 76 un 74 punktus, nākamā rindā ir trīs spēles mazāk aizvadījusī Nešvilas "Predators", un tika tad ar 67 punktiem seko Kalgari, kas piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/salim-valji-...