Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Karaļiem" minimāls zaudējums

Jānis Pārums

"Karaļiem" minimāls zaudējums
Raitis Ivanāns
Foto: AP

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings" savā laukumā pagarinājumā ar 0:1 atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu.

Pagarinājuma 40. sekundē "Kings" vārtsargu Ēriku Ersbergu pārspēja pieredzējušais Kriss Pronžērs. Kopumā Ersbergs atvairīja 26 no 27 metieniem, bet viņa kolēģim pretējos vārtos Žanam Sebastianam Žigēram bija pat vairāk darba – Žigērs atvairīja visus 33 metienus. Anaheimas hokejistiem tā bija astotā uzvara 14 spēlēs, bet "Kings" piedzīvoja jau astoto zaudējumu 11 aizvadītajos mačos.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja deviņas minūtes un septiņas sekundes (9:07), kuru laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon aizvadītajās 11 spēlēs latviešu uzbrucējs pie punktiem vēl nav ticis, taču sakrājis 17 soda minūtes.

Spraiga, taču krietni rezultatīvāka, cīņa notika arī Toronto, kur vietējie "Maple Leafs" hokejisti pagarinājumā ar 4:5 atzina Karolīnas "Hurricanes". Spēles gaitā "Maple Leafs" bija iedzinēju lomā ar 0:3 un 1:4, taču prata atspēlēties.

Uzvaras vārtus "Hurricanes" labā pagarinājuma otrajā minūtē guva Niklass Valins. Mājiniekus neglāba pat Mihaila Grabovska divi gūtie vārti un izdarītā rezultatīvā piespēle.

Divu Ņujorkas klubu derbijā "Islanders" ar 2:1 pārspēja "Rangers". Visi vārti šajā mačā tika gūti trešajā trešdaļā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +4 [+] [-]

, 2008-11-05 09:11, pirms 16 gadiem
skumji, bet Kings šosezon tabulā ir tur kur bijuši vienmēr

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 09:33, pirms 16 gadiem
Juri$$$ rakstīja: skumji, bet Kings šosezon tabulā ir tur kur bijuši vienmēr
Es piemēram (atškirībā no Kings fana Miņinu Jura) par to tagad īpaši nebrīnos un tādu scenāriju paredzēju jau pirms sezonas (ka no Kings šosezon atkal nekas prātīgs nebūs)... tas ka šiem tur vesela kaudze jauno gurķu ar augstiem drafta nummuriem ir paņemti vēl nenozīmē, ka šie nu tik tagad par PO zonu sāks spēlēt.... un to komandu "atjauno" šie ne jau pirmo gadu.... bet rezultātu kā nav tā nav... vislaik gaida ka nu tik kaut kas izdaugs un sāks spēlēt, bet realitāte ir pavisam citāda.... jau gadus 5-6 Kings kā netiek tā netiek tādiem PO pat tuvumā! Un jaunie tik nāk un nāk klāt.... bet jēgas no viņiem reāli pagaidām nav nekādas!

     [+] [-]

, 2008-11-05 09:34, pirms 16 gadiem
nu un kur ir superzvaigzne Kopitars, kas graus Larvijas izlasi?

     [+] [-]

, 2008-11-05 09:37, pirms 16 gadiem
Toronto vēljoprojām spītīgi turās 8. vietā. Ovečkins atgriezies komandā, bet tas nav pārāk uzlabojis WSH sneigumu uzbrukumā - tikai vieni vārti (sjominam 9. piespēle).

     [+] [-]

, 2008-11-05 09:42, pirms 16 gadiem
Minimāls zudējums ir tas pats kas minimāla grūtniecība?

     [+] [-]

, 2008-11-05 09:48, pirms 16 gadiem
Skatos Raitim spēlēt ir iedevuši 9:07 minūtes, jo citās spēlēs viņam bieži vien bija mazāks laiks! Tomēr pa šo laiku viņš metis tikai 1 metienu un veicis 2 spēka paņēmienus!
Tomēr droši vien nav kāvies, jo rezultāts bija diezgan bīstams un nevajadzēja ar to patraucēt! Žēl ka Kings tomēr beigās ielaida ripu!

     [+] [-]

, 2008-11-05 10:47, pirms 16 gadiem
Jāuzsver ir nevis, ka zaudējums ir minimāls, bet fakts, ka zaudēts tikai OT, kas punktu izteiksmē ir 1 p. un tas ir daudz labāk, nekā pakāst pamatlaikā, par ko pienākās 0.

     [+] [-]

, 2008-11-05 11:51, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Es piemēram (atškirībā no Kings fana Miņinu Jura) par to tagad īpaši nebrīnos un tādu scenāriju paredzēju jau pirms sezonas (ka no Kings šosezon atkal nekas prātīgs nebūs)... tas ka šiem tur vesela kaudze jauno gurķu ar augstiem drafta nummuriem ir paņemti vēl nenozīmē, ka šie nu tik tagad par PO zonu sāks spēlēt.... un to komandu "atjauno" šie ne jau pirmo gadu.... bet rezultātu kā nav tā nav... vislaik gaida ka nu tik kaut kas izdaugs un sāks spēlēt, bet realitāte ir pavisam citāda.... jau gadus 5-6 Kings kā netiek tā netiek tādiem PO pat tuvumā! Un jaunie tik nāk un nāk klāt.... bet jēgas no viņiem reāli pagaidām nav nekādas!
Es tev piekrītu tikai daļēji, nezinu kurš paredzēja "Kings" labākas sekmes šogad nekā pirms gada, bet objektīvi skatoties komandai vēljoprojām nav stabila pirmā vārtsarga un ir aizgājis pirmais aizsardzības pāris (vēljoprojām nesaprotu kāpēc bija jālaiž prom Višņovskis).

Bet par jaunajiem spēlētājiem es tev nepiekrītu. Dautijs ir viens no diviem spilgtākajiem jaunajiem aizsargiem šogad (viņš un Lūks Šens no Toronto). Arī pārējie jaunie spēlētāji nav slikti, statistika šoreiz nav īstais rādītājs, jo komanda cenšas pielikt pie aizsardzības un no tā ir krietni cietis uzbrukums.

     [+] [-]

, 2008-11-05 13:58, pirms 16 gadiem
kautkaads murgs