Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" kapteinis Maršāns pēc trīs operācijām cer piedalīties treniņnometnes pirmajā dienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bruins" kapteinis Maršāns pēc trīs operācijām cer piedalīties treniņnometnes pirmajā dienā
Breds Maršāns. Foto: Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bostonas "Bruins" kapteinim Bredam Maršānam starpsezonā tika veiktas trīs operācijas, bet uzbrucējs izteicis cerību, ka būs gatavs treniņnometnes sākumam.

36 gadus vecajam Bredam Maršānam pēc iepriekšējās sezonas tika veikta elkoņa operācija, cirkšņa operācija un vēdera lejasdaļas operācija. Uzbrucējs pauda, ka rokas savainojums viņu vajājis visas sezonas garumā, savukārt cirkšņa un vēdera operācijas nācies veikt, traumā iedzīvojoties mēnesi līdz sezonas beigām.

Pagājušajā sezonā Maršāns aizvietoja karjeru beigušo Patrīsu Beržeronu un kļuva par Bostonas "Bruins" kapteini. Regulārās sezonas 82 spēlēs viņš guva 29 vārtus un sakrāja 67 punktus, bet 11 izslēgšanas spēlēs Maršāna kontā desmit punkti. Bostona otrajā kārtā ar 2-4 piekāpās nākamajai čempionei Floridas "Panthers".

"Šī vasara nebija tāda, pie kādas esmu pieradis, un tas varētu atstāt iespaidu arī uz sezonu," teica Maršāns, kurš slidot atsācis tikai pirms divām nedēļām. "Bruins" nometne sāksies 18. septembrī. "Pret nākamajiem diviem mēnešiem attiekšos kā pret vasaru – trenēšos un slidošu kā vasarā. Vissvarīgāk noteikti ir atgūt sportisko formu. Jūtu, ka spēks ir normas robežās."

Maršānam šī būs pēdējā sezona septiņu gadu un 49 miljonu līgumā, ko viņš parakstīja 2016. gada 26. septembrī. "Bruins" rindās uzbrucējs pavadījis 15 sezonas. Uzbrucējs norādīja, ka gribētu spēlēt līdz 40 gadu vecumam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/brad-march...