Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons un ''Sabres'' nenotur uzvaru pret ''Wild''

Krišs Upenieks

Girgensons un ''Sabres'' nenotur uzvaru pret ''Wild''
Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Sestdienas vakara Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē viena no Latvijas labākajiem uzbrucējiem Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' komanda nespēja noturēt pārsvaru trešajā trešdaļā un noslēgumā zaudēja Minesotas ''Wild'' pēcspēles metienu sērijā - 2:3.

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons šajā vakarā spēlēja Bufalo ''Sabres'' trešajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Kelu O'Railiju un Nikolā Delorjē. Latvietis uz ledus pavadīja 12:46 minūtes, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Girgensons spēlēja tikai vienādos sastāvos un izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem.

Uzbrukuma darbībās pirmajā periodā pārsvars piederēja Minesotas ''Wild'' hokejistiem, kuri izdarīja desmit metienus pa vārtiem, no kuriem viens arī sekmīgi sasniedza mērķi. Jau spēles trešajā minūtē Deivids Džounss aizslidoja labā pretuzbrukumā, izdarīja metienu no visai asa leņķa, un ripa veiksmīgi starp vārtsarga kājsargiem atrada ceļu pāri vārtu līnijai (0:1). Tas bija pirmais metiens pa vārtiem spēlē, taču perioda gaitā rezultāts vairs nemainījās.

Otrajā periodā jau iniciatīvu pārņēma ''Sabres'' hokejisti, kas gan saistāms ar Nino Nīderraitera divi plus divi sodu, ko Bufalo hokejisti nevainojami arī izmantoja, gūstot divus vārtus un pārņemot vadību. No sākuma izcēlās Jūhans Lāšons, bet vēl minūti vēlāk ar precīzu metienu izcēlās Džeks Aikels, kurš ripu pretinieku vārtos raidīja pēc komandas izcilas kombinācijas, kuras noslēgumā Aikels meta no labās malas.

Trešajā periodā ''Sabres'' disciplinēti spēlēja aizsardzībā un jo tuvāk bija spēles beigas domāja par rezultāta noturēšanu un divu punktu izcīnīšanas. Perioda 14. minūtē ''Sabres'' tomēr nonāca skaitliskajā mazākumā, un Miko Koivu ar precīzu metienu panāca izlīdzinājumu - 2:2. Tā arī spēle nonāca līdz papildlaikam, kurā arī tā arī vārti netika gūti.

Pēcspēles metienu sērija nonāca līdz ceturtajiem metieniem, un tajā ''Wild'' uzvaru nodrošināja Džeisons Pominville (2:3), tādējādi ''Sabres'' jāsamierinās ar vienu iegūtu punktu. Tāpat jāpiemin, ka Aikela realizētais pēcspēles metiens bija pirmais ''Sabres'' veiksmīgais mēģinājums pēcspēles metienos šajā sezonā. Ar 61 punktu 66 spēlēs ''Sabres'' šobrīd ieņem 15. vietu 16 komandu konkurencē, apsteidzot tikai Toronto ''Maple Leafs'' (52).

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-03-05 23:07, pirms 9 gadiem
masalskis321 rakstīja: hokejs
Tiešām!

  -2 [+] [-]

, 2016-03-05 23:08, pirms 9 gadiem
Kāpēc nedod mūsējam vismaz bullīti mest
Slēpts komentārs: maigais_zefirinsh

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 23:25, pirms 9 gadiem
zaxx rakstīja: Kāpēc nedod mūsējam vismaz bullīti mest
Tāpēc, ka neprot.

     [+] [-]

, 2016-03-05 23:29, pirms 9 gadiem
zaxx rakstīja: Kāpēc nedod mūsējam vismaz bullīti mest
Viņš pat pa vārtiem reti, ka māk uzmest... kāds vēl bullīts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-03-05 23:42, pirms 9 gadiem
elgarz rakstīja: Viņš pat pa vārtiem reti, ka māk uzmest... kāds vēl bullīts?
Nav gan lol. Pie Nolana viņš meta bullīšos un viņš māk iemest 1 vs 1

  +2 [+] [-]

, 2016-03-06 03:06, pirms 9 gadiem
Yakovlev rakstīja: Girgensons ir flops.

Būtu atstājuši Grigorenko, būtu cīņa par play off.
Kas tas tāds ??

  -1 [+] [-]

, 2016-03-06 05:48, pirms 9 gadiem
Jap, ZG kartejas nullites skatot status! Vienigi, kur garlaicigo nullu linija tik izjaukta, kur bija sadala hits un nospeletas minutes. Skumji!

  -1 [+] [-]

, 2016-03-06 08:19, pirms 9 gadiem
Yakovlev rakstīja: Girgensons ir flops.

Būtu atstājuši Grigorenko, būtu cīņa par play off.
Trollēns uzklonējis jaunu niku? IGNORE

     [+] [-]

, 2016-03-06 08:26, pirms 9 gadiem
zaxx rakstīja: Kāpēc nedod mūsējam vismaz bullīti mest
Ģērbtuvē it kā atļaujot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja