Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" uzbrucējs Koufīlds godinās Gudro un pārņems viņa numuru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" uzbrucējs Koufīlds godinās Gudro un pārņems viņa numuru
Kols Koufīlds un Džonijs Gudro. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" uzbrucējs Kols Koufīlds paziņojis, ka turpmāk spēlēs ar 13. numuru, tādējādi godinot bojā gājušo elku un komandas biedru Džoniju Gudro.

"Spēlēt vienā komandā ar savu varoni – lielākā daļa cilvēku par to var tikai sapņot. Man paveicās, ka varēju būt Džonija komandas biedrs šajā vasarā [pasaules čempionātā]. Nebija nepieciešams ilgs laiks, lai saprastu, cik lielisks cilvēks viņš bija. Viņš pievilka cilvēkus, un es izmantoju katru iespēju, lai būtu kopā ar viņu. Viņš bija ne tikai izcils hokejists un komandas biedrs – viņam rūpēja katrs cilvēks, ko Džonijs satika," savos sociālajos tīklos rakstīja Kols Koufīlds, pavēstot, ka turpmāk spēlēs ar 13. numuru.

Džonijs Gudro un viņa brālis Metjū gāja bojā pagājušajā nedēļā, kad viņus notrieca šoferis alkohola reibumā. Gudro NHL aizvadīja 763 spēles un izcēlās ar 743 punktiem. Tieši viņa rezultativitāte palīdzēja komandām atmest aizspriedumus pret augumā mazākiem hokejistiem.

23 gadus vecā Koufīlda augums ir tikai 1,72 metri, bet Monreālas "Canadiens" uzbrucējs pagājušajā sezonā 82 spēlēs izcēlās ar 28 vārtiem un 65 punktiem. Pasaules čempionātā amerikānis astoņos mačos iekrāja 4+4.

Koufīlds, kurš līdz šim NHL spēlēja ar 22. numuru, norādīja, ka jau agrāk spēlējis ar 13. numuru par godu Gudro, un tagad atgriezīsies pie šī lēmuma.

Pēc tam, kad bojā gāja Matīss Kivlenieks, ar 80. numuru sāka spēlēt kanādiešu uzbrucējs Pjērs Luks Dubuā, kurš bija latviešu vārtsarga komandas biedrs Kolumbusā. Dubuā numuru sev ņēmis līdzi arī uz citām komandām.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/shor...

     [+] [-]

, 2024-09-04 09:22, pirms 2 nedēļām
Tieši viņa rezultativitāte palīdzēja komandām atmest aizspriedumus pret augumā mazākiem hokejistiem. ? Kurš to izdomāja?Nezinu kā citiem bet man pirmais galvā uzreiz nāk Martin St.Louis.👍

     [+] [-]

, 2024-09-04 12:42, pirms 2 nedēļām
Chris_Drury rakstīja: Tieši viņa rezultativitāte palīdzēja komandām atmest aizspriedumus pret augumā mazākiem hokejistiem. ? Kurš to izdomāja?Nezinu kā citiem bet man pirmais galvā uzreiz nāk Martin St.Louis.👍
Flerī