Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska konkurents Mahura pamet Floridu un paraksta līgumu ar "Kraken"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinska konkurents Mahura pamet Floridu un paraksta līgumu ar "Kraken"
Džošs Mahura. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" parakstījis līgumu uz vienu sezonu par 775 tūkstošiem dolāru ar 26 gadus veco aizsargu Džošu Mahuru, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Stenlija kausa ieguvēju Floridas "Panthers".

Džošs Mahura pavadīja divas sezonas Floridas "Panthers" rindās. Ja pirmajā gadā viņš piedalījās regulārās sezonas visās 82 spēlēs (četri vārti un 12 piespēles) un 21 playoff mačā, tad aizvadītajā sezonā kanādietis aizvadīja 30 spēles regulārajā sezonā un nevienu – Stenlija kausa izcīņā.

Beidzoties līgumam, "Panthers" izlēma nepaturēt Mahuru, kurš kā brīvais aģents parakstījis vienošanos ar Sietlas "Kraken". Tā būs trešā komanda aizsarga NHL karjerā. Pirms pievienošanās Floridai Mahura četras sezonas aizvadīja Anaheimas "Ducks" rindās, laiku dalot starp galveno komandu un fārmklubu.

Uvis Balinskis regulārajā sezonā piedalījās 26 spēlēs, un viņa vidējais laiks uz ledus bija 14:06 minūtes. Tikmēr Mahuram 30 mačos – 12:35 minūtes. Balinskis jau sezonas laikā pagarināja vienošanos ar "Panthers" uz divām sezonām par 850 tūkstošiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/kraken/news/202...