Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" uzbrucējs: "Tiesnesis mani izprovocēja un lamāja kā vien prata"

Rolands Eliņš

"Canadiens" uzbrucējs: "Tiesnesis mani izprovocēja un lamāja kā vien prata"
Brendons Prusts ietriecas Benā Bišopā
Foto: AP/Scanpix

NHL kluba Monreālas "Canadiens" hokejists Brendons Prusts pēc zaudējuma pret "Lightning", kurā viņš nopelnīja 31 soda minūti, izteicis ļoti nopietnas apsūdzības spēles tiesnesim Bredam Votsonam, kuras vērā ņēmusi un izskata līgas vadība.

Brendons Prusts spēlē pret "Lightning" nopelnīja trīs divu minūšu noraidījumus, pēdējais no tiem bija pēc agresīva uzbrukuma vārtsargam Benam Bišopam. Izcēlās kautiņš, kurā Prustam tika vēl piecas soda minūtes, kā arī desmit minūšu disciplinārs sods. Atstājot laukumu, Prusts iemeta elkoņa aizsargu pretinieku rezervistu soliņa virzienā, par to saņemot vēl desmit minūtes, kopā spēlē 31.

Pēc "Canadiens" zaudējuma Prusts izteicās, ka otrā disciplinārsoda nopelnīšanā tieši vainīgs spēles tiesnesis Breds Votsons, kurš viņu izprovocējis.

"Domāju, ka tiesneša sākotnējais lēmums bija savā ziņā pamīksts, un ceļā uz noraidīto spēlētāju soliņu tiesnesim to arī pateicu," sacīja Prusts. "Un pēc tam viņš nemitējās provocēt mani. Pieslidoja pie soliņa un nosauca visos iespējamajos lamuvārdos, ko vien zināja. Nosauca mani par s*da gabalu, gļēvuli u.c., teica, ka izdzīs mani no šīs arēnas. Atbildēju tikai, ka labi, jā, centos neskatīties uz viņu. Tāds nu tiesnesis ir, viņš cenšas tēlot Dievu un uzņemties spēles vadību, un šoreiz viņam tas izdevās."

Nacionālās hokeja līgas vadība oficiālu viedokli pagaidām par Prusta izteikumiem nav sniegusi, taču ESPN ziņo, ka šīs apsūdzības tiek izskatītas. Izskatīta tiek gan arī Prusta nesavaldība, par kuru viņš var saņemt diskvalifikāciju. Sērijā ar 2:0 pagaidām vadībā "Lightning", nākamā spēle būs naktī uz ceturtdienu tās laukumā.

Izmantotie resursi:
theScore

  -4 [+] [-]

, 2015-05-04 20:06, pirms 9 gadiem
Baigais jaunums....gan pasaules čempī, gan ŅHĻ tiesāšana ir vienlīdz kolhoznieciska...

     [+] [-]

, 2015-05-04 20:12, pirms 9 gadiem
Autor palabo rakstu nakama spele bus Tampa!

     [+] [-]

, 2015-05-04 20:37, pirms 9 gadiem
Vai tad nav kādi video pierādījumi? Neticu, ka nekas nav uzfilmēts...nav jau nez kāda Mazpisānu līga...

  +1 [+] [-]

, 2015-05-04 20:55, pirms 9 gadiem
pernambucano rakstīja: Baigais jaunums....gan pasaules čempī, gan ŅHĻ tiesāšana ir vienlīdz kolhoznieciska...
Kādā sakarā tur kolhoznieciskums?

     [+] [-]

, 2015-05-04 20:57, pirms 9 gadiem
FYI Prusts nav tas "gaišākais" no spēlētājiem. Čalim vienmēr ir bijušas problēmas un šāda publiska tiesnešu kaunināšana viņam nepalīdzēs. Heh, tieši pretēji - ka tik dažs labs nesāk pievērst vēl lielāku uzmanību viņa uzvedībai.

Te viens no momentiem vakardienas spēlē - hockey - Jiffier gifs through HTML5 Video...

Kā jau teicu - not the brightest bulb of the bunch.