Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" no AHL izsauc Zvaigžņu spēles MVP Džonu Skotu

"Canadiens" no AHL izsauc Zvaigžņu spēles MVP Džonu Skotu
Džons Skots
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" šodien no fārmkluba izsaukusi Džonu Skotu, kurš gada sākumā tika atzīts par Zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju.

Džons Skots, kurš īsi pirms 61.Zvaigžņu spēles, kas norisinājās 31.janvārī, no Arizonas "Coyotes" tika aizmainīts uz Monreālas "Canadiens", kas viņu uzreiz nosūtīja uz Amerikas hokeja līgas klubu "St. John's Ice Caps". 33 gadus vecais kanādietis "Ice Caps" rindās aizvadīja 27 spēles, kuru laikā guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī pamanījās sakrāt 80 soda minūtes. Šodien kluba vadība paziņojusi, ka raženais hokejists izsaukts palīdzēt Monreālas "Canadiens".

Pirms pievienošanās Monreālas "Canadiens" Skots aizvadīja 11 spēles Arizonas "Coyotes" rindās, bet kopā NHL aizvadījis 285 spēles, sakrājot 11 rezultativitātes punktus un nopelnot 542 soda minūtes. Skots ir spēlējis tādos klubos kā Arizonas "Coyotes", Sanhosē "Sharks", Čikāgas "Blackhawks", Bufalo "Sabres", Minesotas "Wild" un Ņujorkas "Rangers".

Monreālas "Canadiens" ar 78 punktiem ieņem sesto vietu Atlantijas divīzijā un naktī no otrdienas uz trešdienu tiksies ar Floridas "Panthers" vienību.

Izmantotie resursi:
Habs call up Scott from St. John's - Article - TSN

     [+] [-]

, 2016-04-04 06:39, pirms 9 gadiem
No all-star game MvP līdz pat AHL, izgājis cauri visam šosezon.