Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stemkoss, Makdeivids, Ovečkins un Subens – izvēlēti Zvaigžņu spēles kapteiņi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stemkoss, Makdeivids, Ovečkins un Subens – izvēlēti Zvaigžņu spēles kapteiņi
Stīvens Stemkoss
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdzjutēju balsojumā izvēlēti četri komandu kapteiņi Zvaigžņu spēlei, kas norisināsies 28. janvārī Tampabejā. Fani devuši priekšroku mājiniekam Stīvenam Stemkosam, snaiperim Aleksandram Ovečkinam, reaktīvajam Konoram Makdeividam un atraktīvajam aizsargam Pīkejam Subenam.

Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids kļuva par līdzjutēju balsojuma uzvarētāju, jo viņš saņēma 25,3% balsu par Klusā okeāna divīzijā spēlētājiem. Tampabejas "Lightning" kapteinim Stīvenam Stemkosam tika 22,2% Atlantijas okeāna divīzijā. Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins ieguva 20,9% balsu Metropolitēna divīzijā, savukārt aizsargam Pīkejam Subenam no Nešvilas "Predators" izdevās tikt pie 16,2% balsu Centrālajā divīzijā.

Makdeivids bija komandas kapteinis arī pagājušajā gadā. Ar 45 punktiem viņš ieņem devīto vietu NHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, bet pērn ar 100 punktiem centra uzbrucējs kļuva par rezultatīvāko hokejistu, kā arī saņēma MVP balvu. Arī Subens bija Zvaigžņu spēles komandas kapteinis pērn, un viņš piedalīsies trešajā zvaigžņu sanāksmē pēc kārtas.

Ovečkins, kurš ar 26 vārtu guvumiem ir līgas līderis, Zvaigžņu spēlē piedalīsies devīto reizi, kamēr Stemkoss, kurš ar 49 punktiem ir trešais rezultatīvākais spēlētājs NHL, godu izpelnījies piekto reizi. Pērn viņa nebija, jo Stemkoss cīnījās ar savainojumu. Jāizceļ, ka līdzjutēji devuši priekšroku viņam, nevis Tampabejas "Lightning" rezultatīvākajam spēlētājam Ņikitam Kučerovam. Tomēr nav šaubu, ka pirmajā vietā esošā "Lightning" Zvaigžņu spēlē būs plaši pārstāvēta.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-all-st...