Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" pārtrauc "Kings" septiņu uzvaru sēriju

"Blackhawks" pārtrauc "Kings" septiņu uzvaru sēriju
Artjoms Aņisimovs pārspēj Džonatanu Kviku.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pagājušajā naktī Stenlija kausa īpašniekiem Čikāgas "Blackhawks" hokejistiem izdevās pārtraukt Losandželosas "Kings" komandas septiņu uzvaru sēriju.

Lai gan pirms pēdējās trešdaļas Losandželosas "Kings" bija vadībā ar 2:1, trešajā periodā Patriks Keins, Teuvo Teravainens un Artjoms Aņisimovs guva trīs vārtus un nodrošināja uzvaru Čikāgas "Blackhawks" komandai. Čikāgieši vārtsargs Korijs Krofords atvairīja 33 no 35 metieniem, ieskaitot visus 19 "karaļu" metienus spēles pēdējās 20 minūtēs. Viņa kolēģis pretējos vārtos Džonatans Kviks atvairīja 22 metienus, taču viņa sešu uzvaru sērijā pienāca beigas.

Pirmo uzvaru savās mājās šosezon izcīnīja Toronto "Maple Leafs", kas ar 4:1 pārspēja Dalasas "Stars", kam tas bija pirmais zaudējums pēdējās četrās spēlēs. Divus vārtus uzvarētājiem guva Džofrijs Lupuls, bet Džeimss Raimers atvairīja 43 no 44 "Stars" hokejistu metieniem. Lupuls, kurš guva desmit vārtus 55 mačos pagājušajā sezonā, šosezon jau 11 spēlēs ir sametis piecas ripas. Dalasas komanda ar 18 punktiem 12 spēlēs joprojām saglabā līderpozīciju ne tikai Centrālajā divīzijā, bet visā Rietumu konferencē.

Trešajā aizvadītās nakts spēlē Vankūveras "Canucks" savā laukumā sarūpēja trešo zaudējumu pēc kārtas Filadelfijas "Flyers" hokejistiem (1:4). Vārti un rezultatīva piespēle šajā mačā Bo Horvāta rēķinā, bet "Canucks" vārtsargs Raiens Millers atvairīja 27 no 28 pretinieku metieniem.

2. novembra NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Stars - Maple Leafs1:4
Kings - Blackhawks2:4
Flyers - Canucks1:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja