Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vilmanis pagarinājumā raida uzvaras metienu un nopelna 1+1

Emils Ozerinskis

Vilmanis pagarinājumā raida uzvaras metienu un nopelna 1+1
Sandis Vilmanis. Foto: Florida Panthers

Aizvadītajā naktī pārbaudes spēli aizvadīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionvienība Floridas "Panthers", kuras uzvaru (2:1) pār Zemgus Girgensona pārstāvēto Tampabejas "Lightning" kala latviešu duets Sandis Vilmanis un Uvis Balinskis.

Tampabejā notikušajā spēlē par galveno zvaigzni kļuva jaunais latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis. Viņš piedalījās gan komandas pirmo vārtu gūšanā pamatlaikā ar rezultatīvu piespēli, gan arī pats izcēlās pašā pagarinājuma sākumā, kad jau pirmajā pantēru uzbrukumā latvietis trieca mērķī soma Antona Lundela līdz pretinieku zonai aizvesto ripu. Vilmanis kopumā laukumā pabija 20 minūtes un 22 sekundes, veicot sešus metienus pa vārtiem un izpildot četrus spēka paņēmienus.

Vilmanis ar 1+1 nebija vienīgais latvietis ar rezultativitātes punktiem. "Panthers" pirmajā vārtu guvumā otrā perioda gaitā pie rezultatīvas piespēles tika Uvis Balinskis. Viņš adresēja piespēli Vilamnim, kurš pēc tam asistēja Zekam Dalpem, abiem Floridas latviešu kaķiem vairākuma izspēlē tiekot pie rezultatīvas piespēles. Ventspilnieks kopumā spēlēja 22:43 minūtes, bloķēja trīs pretinieku metienus, veica divus spēka paņēmienus un vienreiz uzmeta pa vārtiem.

Tampabejas "Lightning" sastāvā Zemgus Girgensons spēlēja gandrīz 16 minūtes, izpildīja divus spēka paņēmienus un veica vienu metienu pa pretinieku cietoksni.

Floridas "Panthers" priekšā vēl ir viena pārbaudes spēle, naktī uz svētdienu uzņemot Losandželosas "Kings" hokejistus. NHL regulāro sezonu kaķi iesāks 9. oktobra naktī ar dueli pret Bostonas "Bruins". Savukārt otra Floridas štata komanda "Lightning" naktī uz 12. oktobri sāks savu regulāro sezonu ar cīņu pret Karolīnas "Hurricanes".

  +3 [+] [-]

, 08:36, pirms 4 stundām
VILMANIAC

  +4 [+] [-]

, 08:40, pirms 4 stundām
Vai notiks brīnums ? Sandis Vilmanis spēs pēc junioriem uzreiz ielēkt NHL apejot AHL !

  +5 [+] [-]

, 08:40, pirms 4 stundām
Sandis Lieliskais! Skaisti vārti + piespēle = spēles spožākā zvaigzne.

  +4 [+] [-]

, 08:51, pirms 3 stundām
Būs ko palauzīt galvu treneriem un GM, labā nozīmē..

  +3 [+] [-]

, 09:00, pirms 3 stundām
Ja tgd. uztic papildlaiku, tad ir pamatotas indikācijas, ka uzticēs arī NHL.
Iegūtie punkti bonusā.

  +2 [+] [-]

, 09:00, pirms 3 stundām
Kurš tur apgalvoja, ka Vilmanis spēlēs AHL un labi, ja 2. maiņā tur tiks?

  +4 [+] [-]

, 09:06, pirms 3 stundām
Negribu skriet notikumiem pa priekšu, bet pagaidām rodas sajūta, ka mums ir uzmirdzējis LV uzbrucējs, kam beidzot ir tā saucamais killera instinkts?

  -2 [+] [-]

, 09:14, pirms 3 stundām
Eliteprospect ziņo ,ka Vilmanis nosūtīts uz farmklubu AHL.

  +3 [+] [-]

, 09:20, pirms 3 stundām
Šajā spēlē nepiedalījās labākie Panthers spēlētāji. Ārpus pieteikuma bija Barkovs, Bennets, Entvistls, Noseks, Reinhārts, Rodriguess, Tkačuks, Verhēgs. Kā arī netika pieteikti vēl vairāki spēlētāji, kuri vairāk atbilst AHL.

  +2 [+] [-]

, 09:26, pirms 3 stundām
alguns rakstīja: Eliteprospect ziņo ,ka Vilmanis nosūtīts uz farmklubu AHL.
Panthers ir jau izmetuši vairākus spēlētājus no treniņnometnes, bet Vilmanis ir joprojām sastāvā.
Eliteprospects skrupulozi neseko līdzi treniņnometņu sastāviem.

  +2 [+] [-]

, 09:49, pirms 2 stundām
Nevajag skriet ratiem pa priekšu, te nebija vairāk kā puse no uzbrucējiem kuri viņam ir stabili priekšā. Bet sevi parādījis viņš ir ļoti labi, tāpēc no GM puses pat būs viegla izvēle viņu nosūtīt uz gaļasmašīnu AHL, lai labāk tur slīpē prasmes un attīsta talantu sezonas sākumā, nekā "čekero" pa ceturto maiņu lielajā komandā.

  +1 [+] [-]

, 10:07, pirms 2 stundām
vansboards rakstīja: Nevajag skriet ratiem pa priekšu, te nebija vairāk kā puse no uzbrucējiem kuri viņam ir stabili priekšā. Bet sevi parādījis viņš ir ļoti labi, tāpēc no GM puses pat būs viegla izvēle viņu nosūtīt uz gaļasmašīnu AHL, lai labāk tur slīpē prasmes un attīsta talantu sezonas sākumā, nekā "čekero" pa ceturto maiņu lielajā komandā.
Varbūt Vilmanis jau tagad balansē starp 3. un 4. Panthers pamatsastāva maiņu. Tāpēc labāk uzreiz jau spēlēt 4. maiņā, lai var jau pēc 5 dienām, kad sāksies NHL regulārā sezona, cīnīties par 3. maiņu. Nosūtīt uz AHL varēs jebkurā laikā, par to nav ko uztraukties.

  +2 [+] [-]

, 10:17, pirms 2 stundām
ko vēl džekam kā uzbrucējam jāpierāda vadībai? moška hatrick jāmet katru spēli? domāju jādod cerība uz lielo sastāvu

  +3 [+] [-]

, 10:27, pirms 2 stundām
Iesaku noskatīties spēles hailaitus. Vilmanis tiešām ļoti labs! 2 golus viņam vēl Vasiļevskis nozaga. Un Balinskim žetons, ka grib ievilkt otru letiņu kaķos- dala piespēles kā konfektes. Pols Moris pēc spēles Vilmani izcēla un slavēja. Katrā ziņā Sandis ir izdarījis visu, lai viņu nosūtīt lejā būtu ļoti sarežģīti.

  -1 [+] [-]

, 10:28, pirms 2 stundām
cobham rakstīja: ko vēl džekam kā uzbrucējam jāpierāda vadībai? moška hatrick jāmet katru spēli? domāju jādod cerība uz lielo sastāvu
Kā vietā Tu viņu liksi? Ja netiek top6, tad labāk AHL uzspēlēt pirmajā, otrāja maiņā. Sezonas laikā iespejams tiks pie iespējas aizvadīt kādu spēli.

  +3 [+] [-]

, 10:36, pirms 2 stundām
striker rakstīja: Ja tgd. uztic papildlaiku, tad ir pamatotas indikācijas, ka uzticēs arī NHL.
Iegūtie punkti bonusā.
Treneris vnk. pārbauda uz ko spējīgs spēlētājs augstas spriedzes epizodēs. Balinskis arī spēlēja pagarinājumu un nonāca fārmklubā.

  +1 [+] [-]

, 10:46, pirms stundas
@archy0 nuuu, jā, daļēji jau piekrītu, bet 3 un 4 maiņas uzdevumi krietni atšķiras kā piemēram 1 vai 2 maiņa AHL un tāpēc es vairāk sliecos uz AHL sākumā, lai turpina realizēt uzbrukuma potenciālu jo @affyer nolasīja manu domu, labāk top2 maiņas AHL nevis "čekerot".
Bet visā visumā Vilmanis ir licis GM un treneriem krietni padomāt, jo tas viņa otrs gols iepriekšējā spēlē, kad ļoti uzskatāmi prasīja piespēli ar milzu pārliecību vien bija apbrīnas vērts.
Visā visumā pre season viņam ir izdevies uz visiem 100, tālāk redzēs ko nolems

  +1 [+] [-]

, 10:56, pirms stundas
archy0 rakstīja: Šajā spēlē nepiedalījās labākie Panthers spēlētāji. Ārpus pieteikuma bija Barkovs, Bennets, Entvistls, Noseks, Reinhārts, Rodriguess, Tkačuks, Verhēgs. Kā arī netika pieteikti vēl vairāki spēlētāji, kuri vairāk atbilst AHL.
Vīri ar ļoti nopietniem līgumiem un viņiem nevienam nekas nav jāpierāda, tapēc jau spēlē tie, kam sevi vajag pierādīt. Tapēc jau rakstīju 1 komentā , jānotiek brīnumam , lai kādu atstātu maliņā un dotu priekšsroku Sandim . Jāspēlē AHL un jāgaida kāds notraumēsies , saslims un noteikti dos tad iespēju Sandim . Pamanīts noteikti un savu iespēju izmantojis par vairāk kā 100%. Kluba vadībai viela pārdomām !
Veiksmi Sandim !!!

  +1 [+] [-]

, 11:00, pirms stundas
archy0 rakstīja: Varbūt Vilmanis jau tagad balansē starp 3. un 4. Panthers pamatsastāva maiņu. Tāpēc labāk uzreiz jau spēlēt 4. maiņā, lai var jau pēc 5 dienām, kad sāksies NHL regulārā sezona, cīnīties par 3. maiņu. Nosūtīt uz AHL varēs jebkurā laikā, par to nav ko uztraukties.
Vai čekeru maiņa ir tas, ko Vilmanim vajag? Ieliks 4. maiņā un visi bļaus, ka "pārtaisa par Girgensonu" Viņa gadījumā var strīdēties, kas ir labāk - čekerot 10 minūtes spēlē NHL vai 16-20 minūtes AHL top6 + vairākumā.

     [+] [-]

, 11:02, pirms stundas
Pierādījis ir, bet šeit cita specifika, zvaigžņu daudz, var apsēdināt uz kādām 3-4 spēlēm regularkā un ielekt vilcienā, kad dot iespēju un brīdī jāsēž ir grūti.

  +1 [+] [-]

, 11:05, pirms stundas
Nākamais jautājumus izlases kontekstā, kāpēc lielos turnīros nav spēlējis? 20 gadi jau potenciāli varēja 2-3 gadus tikt, vaitad mums Gavars vai Ansons ir gatavāki par viņu nezinu.

     [+] [-]

, 11:23, pirms stundas
Cerams, uzsāks sezonu lielajā komandā. Un vēlvairāk ceru, ka netiks pataisīts par čekeri.

     [+] [-]

, 11:45, pirms 26 minūtēm
aksels82inbox.lv rakstīja: Cerams, uzsāks sezonu lielajā komandā. Un vēlvairāk ceru, ka netiks pataisīts par čekeri.
Skaties reāli.
Verhēge, Tkačuks, Benets, Barkovs, Reinhārts, Lundels, Rodrigezs, Noseks, Lustarinens ir bez variantiem priekšā. Visticimāk tāpat kā Grīrs, Gadovičs un Bokvists. Samoskevīčam paredz vietu starp Lundelu un Lostarinenu. Iespējas debitēt uzreiz - ja nebūs pēdējā brīža traumu ir nelielas. Iespējas debitēt ne kā potenciālam čekerotājam vēl mazākas.

     [+] [-]

, 11:50, pirms 20 minūtēm
Tā ir, Latvijā, protams, var iemācīties spēlēt hokeju, bet tad jābrauc uz ZA vai Skandināviju, Šveici, ja vecākiem atļauj maciņš un pašiem ir cerība, ka no puikas var kas sanākt, lēts prieks tas gan nav.