Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona jaunā komanda papildina uzbrukumu – līgums ar Filadelfijas izpirkto Atkinsonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensona jaunā komanda papildina uzbrukumu – līgums ar Filadelfijas izpirkto Atkinsonu
Kems Atkinsons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning", kam kā brīvais aģents pievienojās Zemgus Girgensons, parakstījis līgumu uz vienu sezonu par 900 tūkstošiem dolāru ar Kemu Atkinsonu.

35 gadus vecais Kems Atkinsons pagājušajā sezonā pārstāvēja Filadelfijas "Flyers", 70 spēlēs atzīmējoties ar 13 vārtiem un 28 punktiem. Viņš bija piektais komandā vienādos sastāvos gūtajos vārtos (11) un izdarītajos metienos (175). "Flyers" pēc sezonas pieņēma lēmumu izpirkt Atkinsona līguma pēdējo sezonu. Līgums bija par 5,875 miljoniem dolāru, bet tagad Atkinsons divu gadu nogrieznī kopā saņems 3,5 miljonus. Tas ļāvis viņam pieņemt pieticīgo Tampabejas "Lightning" piedāvājumu.

Atkinsons savas labākās sezonas aizvadīja Kolumbusas "Blue Jackets" sastāvā. Viņa rekords ir 41 vārti un 69 punkti, kas 2018./19. gada sezonā tika sasniegti 80 regulārā čempionāta spēlēs. Kolumbusā labās malas uzbrucējs aizvadīja desmit sezonas, bet "Flyers" viņš pārstāvēja trīs gadus, taču vienu no sezonām kakla savainojuma dēļ izlaida pilnībā.

No brīvo aģentu tirgus "Lightning" uzbrukumu papildināja ar Zemgu Girgensonu, Atkinsonu, Jesi Ilenenu (Monreālas "Canadiens", 4+4 59 spēlēs) un Džeiku Gencelu, ar kuru tika parakstīts līgums uz septiņām sezonām par 63 miljoniem jeb deviņiem miljoniem gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/lightning/news/...

     [+] [-]

, 2024-07-04 22:20, vakar
Labs papildinājums