Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Greiss, Makdeivids un Varlamovs atzīti par NHL nedēļas labākajiem

Greiss, Makdeivids un Varlamovs atzīti par NHL nedēļas labākajiem
Tomass Greiss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi, ka Detroitas ''Red Wings'' vārtsargs Tomass Greiss, Edmontonas ''Oilers'' līderis Konors Makdeivids un Ņujorkas ''Islanders'' vārtsargs Semjons Varlamovs atzīti par pagājušās nedēļas labākajiem hokejistiem.

Nacionālā hokeja līga (NHL) par aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni atzinusi Detroitas ''Red Wings'' vārtsargu Tomasu Greisu, kurš palika nepārspēts abās aizvadītajās spēlēs. Greiss atvairīja visus 66 pretinieku metienus, kā arī atvairīja sešus bullīšus. Vispirms ''Red Wings'' ar 1:0 pārspēja Kolumbusas ''Blue Jackets'', bet vēlāk ar tādu pašu rezultātu esošo Stenlija kausa īpašnieci Tampabejas ''Lightning''. Greiss trešo reizi karjerā nospēlēja sausā divas spēles pēc kārtas. 35 gadus vecais vācu vārtsargs šosezon 33 spēlēs ielaidis 2.73 ripas un atvairījis 91.1% pretinieku metienus.

Edmontonas ''Oilers'' līderis Konors Makdeivids tika nosaukts par aizvadītās nedēļas otro zvaigzni. Makdeivids četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Vienā no uzvarām pār Vinipegas ''Jets'' uzbrucējs izcēlās ar savu sezonas trešo hat-trick. Ar 87 rezultativitātes punktiem (29+58) Makdeivids ar atrāvienu ir visas līgas rezultatīvākais hokejists. 16 punkti mazāk ir viņa komandas biedram Leonam Draizaitlam.

Savukārt par trešo zvaigzni atzīts Ņujorkas ''Islanders'' vārtsargs Semjons Varlamovs, kurš ar divām sausajām spēlēm pret Ņujorkas ''Rangers'' palīdzēja ''Islanders'' nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs trešo gadu pēc kārtas. Šajos mačos Varlamovs atvairīja 53 pretinieku metienus. 33 gadus vecais vārtsargs ir līgas līderis ar septiņām sausajām spēlēm. 33 spēlēs Varlamovs vidēji atvairījis 93% pretinieku metienus un ielaidis 1.99 ripas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-3-star...


Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".