Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Blues'' Ārmstrongs tiek iecelts par Kanādas hokeja izlases ģenerālmenedžeri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blues'' Ārmstrongs tiek iecelts par Kanādas hokeja izlases ģenerālmenedžeri
Dags Ārmstrongs. Foto :AFP/Scanpix

Kanādas hokeja izlase paziņojusi tās menedžmenta grupu, kas veidos izlases sastāvu 2022. gada Ziemas olimpiskajām spēlēm, kas noritēs Ķīnas galvaspilsētā Pekinā. Par ģenerālmenedžeri iecelts Sentluisas ''Blues'' funkcionārs Dags Ārmstrongs, kurš vienu reizi jau pildīja šos pienākumus - 2006. gada pasaules čempionātā Rīgā.

2022. gada Ziemas olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies Ķīnas galvaspilsētā Pekinā, pirmo reizi kopš 2014. gada hokeja turnīrā varēs piedalīties Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji. Vieni no katra turnīra favorītiem Kanāda sākusi domāt par šīm sacensībām, nokomplektējot menedžmenta grupu.

Par izlases ģenerālmenedžeri nosaukts Sentluisas ''Blues'' menedžeris Dags Ārmstrongs. Starp viņa palīgiem ietverti vēl tādi ģenerālmenedžeri kā Edmontonas ''Oilers'' Kens Holands, Bostonas ''Bruins'' Dons Svīnijs, Sietlas ''Kraken'' Robs Frenciss un Floridas ''Panthers'' vadītājs Roberto Luongo.

''Mācoties no Stīva Aizermana, ir, iespējams, viens cilvēks, kurš ir kameru priekšā, taču tas ir komandas darbs. Biju priecīgs strādāt pēdējās divās olimpiskajās spēlēs ar NHL hokejistiem un pasaules čempionātā. Šoreiz ir citādāk, jo sākam visu būvēt no jauna ar daudziem jauniem hokejistiem. Godīgi sakot, ir gods par katru reizi, kad asociējies ar Kanādas hokeja izlasi,'' intervijā ''The Athletic'' klāstīja jaunieceltais ģenerālmenedžeris.

Ārmstrongs jau 11 gadus ir ''Blues'' ģenerālmenedžeris. No 2010.-2014. gadam funkcionārs strādāja Kanādas izlases menedžmenta grupā, izcīnot divas olimpisko spēļu zelta medaļas. Tieši Dags Ārmstrongs bija Kanādas izlases ģenerālmenedžeris 2006. gada pasaules čempionātā Rīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/doug-armstrong-l...