Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" izcīna pirmo uzvaru mājās

Andrejs Siliņš

"Penguins" izcīna pirmo uzvaru mājās
2007. gadā draftētais Roberto Bortuco beidzot guvis pirmos vārtus NHL
Foto: AFP/Scanpix

Pie pirmā panākuma savā laukumā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) jaunajā sezonā tikusi Pitsburgas "Penguins" vienība, kas ar rezultātu 5:1 naktī uz svētdienu sakāva Ņūdžersijas "Devils", sagādājot tai ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Šī bija astotā "Penguins" spēle sezonā un ceturtā savā laukumā. Iepriekš mājas sienas nebija līdzējušas cīņās pret Toronto "Maple Leafs", Vinipegas "Jets" un Ņujorkas "Islanders". Ceturtais mēģinājums sagādāt saviem līdzjutējiem pirmo dāvanu jaunajā sezonā beidzot izrādījās veiksmīgs, un upura vietā šoreiz bija Ņūdžersijas "Devils", kas bija zaudējusi jau trīs spēlēs pēc kārtas.

Lai gan pēc pirmajām divām trešdaļām uz tablo bija vien 2:1 par labu mājiniekiem, pēdējās trešdaļas pirmajā pusē pietika ar desmit izdarītiem metieniem, lai gūtu trīs vārtus un no minimāla pārsvara (2:1) iegūtu sagrāvei līdzīgu - 5:1. Sidnijs Krosbijs un Kriss Kunics abi guva pa vieniem vārtiem un atdeva pa divām rezultatīvām piespēlēm. Pirmos vārtus NHL karjerā guva kanādiešu aizsargs Roberto Bortuco, bet viņa vienaudzis Brendons Saters guva savus pirmos vārtus "Penguins" rindās.

Pitsburga atrodas trešajā vietā Austrumu konferencē, bet Ņūdžersijai, kas sezonu iesāka ar trim uzvarām, nu jau četri zaudējumi pēc kārtas, kas šobrīd ir garākā neveiksmju sērija visā līgā. Tiesa, šis bija tikai pirmais Ņūdžersijas zaudējums pamatlaikā - iepriekšējie trīs piedzīvoti vai nu pagarinājumos vai pēcspēles metienos.

Bufalo "Sabres", kam iepriekš bija četru zaudējumu sērija, pēc viena panākuma atkal nācās nostāties uz neveiksmju takas - šoreiz piedzīvota sagrāve pret spēcīgo Monreālas "Canadiens" ar 1:6. Pa diviem vārtiem "Canadiens" labā guva Deivids Deharnei un Renē Burks.

Divus vārtus šonakt guva arī Artjoms Aņisimovs, palīdzot Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar 4:2 pieveikt Detroitas "Red Wings".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 09:17, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: Raksta kvalitāte zem katras kritikas
Sava elementa,pie katra raksta kaut ko pirmajam ieplutit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-03 10:07, pirms 11 gadiem
Penguins ši bija trešā spēle mājas! pret Winipegu bija izbraukumā

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 10:17, pirms 11 gadiem
sidneycrosby1 rakstīja: Sabradāja ka nebij ko redzēt, Pens spēlēja tā kā māk un vēlās.
Krosbijs ļoti priecē.
KOVĪ pamanījies tikt pie labākā koeficenta visā spēlē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-03 12:59, pirms 11 gadiem
Uhh, priecēja pingvīnu spēle, beigās drusku žēl Brodēra palika.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 13:03, pirms 11 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Avs turpina lieliski spēlēt mājās šosezon(atceroties pag. sezonu 41 mājas spēlēs tikai 46 punkti). Turklāt svarīga uzvara(bez savainotajiem Dovnija un Landeskoga) pret savas divīzijas komandu, iesākot četru mājas spēļu sēriju. Cerams,ka ''lavīnas'' turpinās iesākto un iešķūrēs play-off.
Prieks ka nesmu vienīgais lavīnu fans.. Sakums izskatās labs, redzēs kā veiksies tālāk!

     [+] [-]

, 2013-02-03 15:46, pirms 11 gadiem
Krosbijs vēl tikai uzņem apgriezienus, bet tāpat nav sliktāks par teicamā formā esošo Malkinu (bez kura pavisam sašļucis Mozjakins).

Lieliski turpina arī Stamkoss, kurš panācis Vaneku, nu atliek arī apdzīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 16:39, pirms 11 gadiem
No kadreiz tik varēnās komandas palikušas tikai atmiņas.. Skumji ka īsti labi neizdevās paudžu maiņa!! Greatest Colorado Avalanche Players - YouTube -nostaļģija