Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' divi hokejisti un treneris saslimuši ar Covid-19, līdz 6. aprīlim pārceļ spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' divi hokejisti un treneris saslimuši ar Covid-19, līdz 6. aprīlim pārceļ spēles
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi, ka saistībā ar trim saslimšanas gadījumiem ar Covid-19 Vankūveras ''Canucks'' rindās, tās spēles vismaz līdz 6. aprīlim nenotiks. Ja tālāka inficēšanās ar vīrusu netiks novērota, tad komanda nākamo maču aizvadīs 8. aprīlī.

NHL paziņojusi, ka Covid-19 saslimšanas dēļ vismaz līdz 6. aprīlim nenotiks Vankūveras ''Canucks'' spēles. Ar vīrusu sasirguši divi hokejisti un viens no treneriem. Visas personas ievietotas Covid-19 protokolā. Šobrīd visā komandā tiks veiktas analīzes, un paredzams, ka no 8. aprīļa klubs atsāks dalību regulārajā turnīrā.

Ziemeļu divīzijā ''Canucks'' ir viena no vājākajām komandām. Ar 35 punktiem 37 spēlēs tā apsteidz tikai pēdējā vietā esošo Otavas ''Senators''. Tikpat punkti, cik ''Canucks'', ir arī Kalgari ''Flames'', kamēr pārējās komandas atrāvušās par vismaz pieciem punktiem.

2019. gada draftā “Canucks” izvēlējās latviešu vārtsargu Artūru Šilovu, drīz pēc tam ar viņu noslēdzot debitanta trīs gadu līgumu. Viņš šosezon spēlē Amerikas Hokeja līgā, taču laukumā devies tikai vienā mačā, jo neatrodas tiešā “Canucks” paspārnē - Šilovs izīrēts Vinipegas “Jets” fārmklubam.