Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bertāna ''Wizards'' uzņems Portlendu, ''Blue Jackets'' ar Korpisalo vārtos pret ''Stars''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bertāna ''Wizards'' uzņems Portlendu, ''Blue Jackets'' ar Korpisalo vārtos pret ''Stars''
Rasels Vestbruks un Dāvis Bertāns. Foto: AP/Scanpix

Šodien gan Nacionālajā hokeja līgā, gan Nacionālajā basketbola asociācijā tiks aizvadīti kārtējie regulārās sezonas mači. Plkst. 2:30 pēc Latvijas laika Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards'' centīsies izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas un piekto sezonā pret Portlendas ''Trailblazers'', kamēr Patriks Laine debitēs Kolumbusas ''Blue Jackets'' mačā pret Dalasas ''Stars''. Vārtus sargās Jonass Korpisalo.

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā tiks aizvadītas astoņas spēles, bet divas Covid-19 dēļ pārceltas. Plānotajā laikā nenotiks Bufalo ''Sabres'' un Ņujorkas ''Islanders'', kā arī Teodora Bļugera Pitsburgas ''Penguins'' un Ņūdžersijas ''Devils'' dueļi. Savukārt plkst. 2:00 pēc Latvijas laika Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' spēkosies pret Dalasas ''Stars''. Līdz šim ''Blue Jackets'' rotējusi vārtsargus ik spēli un šī nebūs izņēmums - vārtos stāsies Jonass Korpisalo. Savu debiju komandas sastāvā piedzīvos Patriks Laine, kuru Vinipegas ''Jets'' aizmainīja uz Kolumbusu pret Pjēru Luku Dubuā. ''Izskatās, ka esmu atnesis ziemu kopā ar sevi uz Kolumbusu. Ir labs mikroklimats, visi mani uzņēma ar atplestām rokām. Bija grūti tikt aizmainītam 22 gadu vecumā, jo nav viegli iejusties jaunā komandā, taču šeit viss bijis lieliski,'' savus pirmos komentārus pēc nonākšanas ''Blue Jackets'' sniedza uzbrucējs.

''Blue Jackets'' jau paspējusi aizvadīt 10 mačus, kuru laikā izcīnījusi 11 punktus. Dalasas ''Stars'' pirmssezonas treniņnometnē konstatēja Covid-19 uzliesmoju, kā dēļ tās halle tika slēgta, kā arī pārceltas vairākas pirmās spēles. Līdz šim vienība paspējusi aizvadīt sešas spēles, kurās veicies itin labi - izcīnītas četras uzvaras pamatlaikā, un ar deviņiem punktiem tā ir piektā ''Discover Central'' konferencē.

NHL spēles 3. februārī

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:00Blue Jackets - Stars3:00Jets - Flames
Canadiens - Canucks3:30Avalanche - Wild
3:00Blackhawks - Hurricanes5:00Kings - Ducks
Blues - CoyotesOilers - Senators

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz trešdienu paredzēti seši mači. Plkst. 3:00 pēc Latvijas laika Dāvis Bertāns un Vašingtonas ''Wizards'' savā laukumā uzņems Portlendas ''Trailblazers''. Skota Brūksa vadītie basketbolisti pēc Covid-19 uzliesmojuma ir atgriezušies spēļu ritmā un iepriekšējā mačā svinēja tikai ceturto panākumu sezonā, kad ar 123:122 apspēlēja zvaigžņoto Bruklinas ''Nets''. ''Tā bija viena no trakākajām, ja ne pati trakākā spēle, kuru esmu piedzīvojis. Mēs cīnījāmies un beigās ieguvām iespēju uzvarēt. Ceru, ka šis ir sākums kam tādam, ar ko būsim lepni,'' pēc uzvaras pauda Brūkss. Arvien lielāku neapmierinātību ar notiekošo laukumā izrāda viens no komandas līderiem Bredlijs Bīls, taču kā ziņo ''The Athletic'', basketbolists vēl nedomā prasīt savu aizmainīšanu. Šosezon abām komandām tā būs pirmā savstarpējā spēle. ''Trailblazers'' spējusi izcīnīt 10 uzvaras 19 spēlēs, taču kādu laiku tai nevarēs palīdzēt Jusufs Nurkičs, kurš lauzis plaukstas locītavu.

Bruklinā paredzēta divu zvaigžņotu komandu duelis - Kevins Durents un ''Nets'' uzņems Kavai Lenardu un Losandželosas ''Clippers''. Pēc Džeimsa Hārdena iegūšanas Stīva Neša vadītie basketbolisti atgriezušies uz uzvaras takas, kamēr ''Clippers'', atšķirībā no iepriekšējās sezonas, mainījuši attieksmi pret regulāro sezonu, neaizvadot to tik atbrīvotā režīmā. Tairona Lū trenētā komanda uzvarējusi pēdējās 11 no 12 spēlēm. ''Pasaule un visa mūsu komanda gaida šo spēli. Jābūt labam šovam. Mēs dalāmies ar bumbu, izdarām ekstra piespēli un neesam savtīgi,'' gaidāmo cīņu un komandas labo sniegumu komentēja ''Clippers'' viens no līderiem Pols Džordžs.

NBA 3. februāra spēles

LaiksSpēle
2:00Magic - Raptors
2:30Nets - Clippers
3:00Pacers - Grizzlies
Wizards - Trailblazers
5:00Jazz - Pistons
Warriors - Celtics

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
The official site of the NBA for the latest NBA...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-02 20:51, pirms 3 gadiem
Neteikšu no kurienes, bet ir publiska informācija par Anžeju Pasečņiku - cik noprotams baumu līmenī, tad puisis palikšot iekš NBA - Lakers, vai Clippers sistēmā!
Drīz it kā būšot oficiāla informācija.

     [+] [-]

, 2021-02-02 23:29, pirms 3 gadiem
Raksta ikona norāda, ka saturs ir par hokeju, bet kāda velna pēc ir informācija arī par basketbolu.

     [+] [-]

, 2021-02-03 02:59, pirms 3 gadiem
Lūdzu 😁linku kur var redzēt spēli.

     [+] [-]

, 2021-02-03 04:28, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Neteikšu no kurienes, bet ir publiska informācija par Anžeju Pasečņiku - cik noprotams baumu līmenī, tad puisis palikšot iekš NBA - Lakers, vai Clippers sistēmā!
Drīz it kā būšot oficiāla informācija.
Nesaprotu, kam tāds lūzers vajadzīgs?

     [+] [-]

, 2021-02-03 05:28, pirms 3 gadiem
Starp citu tāpat kā Bertāns! Kārtējo reizi drausmīga statistika! Puļī tik trīņus bez jēgas! Citi kas neskaitās trīņu "speci" realizē reizes labāk! Bet šitas taču neko citu nedara!