Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina komandas biedrs Bobrovskis atzīts par nedēļas spožāko zvaigzni NHL

Agris Suveizda

Merzļikina komandas biedrs Bobrovskis atzīts par nedēļas spožāko zvaigzni NHL
Sergejs Bobrovskis. Foto: AP/Scanpix

LETA. Par aizvadītās nedēļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spožāko zvaigzni nosaukts Elvja Merzļikina komandas biedrs Kolumbusas "Blue Jackets" klubā Sergejs Bobrovskis.

Aizvadītajā nedēļa krievu vārtsargs Bobrovskis aizveda savu komandu līdz četrām uzvarām tikpat spēles, turklāt aizvadīja divus "sausos" mačus. Šo cīņu laikā viņš savos vārtos vidēji ielaida vienu ripu un atvairīja 96,6% metienu. 30 gadus vecais Bobrovskis šajā sezonā ieņem otro vietu NHL izcīnīto uzvaru ziņā, gūstot 36 panākumos, kā arī caurmērā vārtos ielaidis 2,55 ripas un atvairījis 91,4% metienu. Ar deviņām "sausajām" spēlēm viņš ir pirmajā vietā līgā.

Savukārt par nedēļas otro zvaigzni atzīts Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Tailers Bertuci, kurš komandu aizveda līdz piecām uzvarām, bet pats izcēlās ar desmit rezultativitātes punktiem. Viņš kļuva par pirmo kluba spēlētāju kopš leģendārā Stīva Aizermana, kurš 1992./1993.gadā izcēlās ar vismaz trīs punktiem trīs spēlēs pēc kārtas. Šosezon Bertuci 70 spēlēs guvis 19 vārtus un veicis 25 rezultatīvas piespēles.

Visbeidzot par nedēļas trešo spožāko zvaigzni atzīts Arizonas "Coyotes" vārtsargs Dārsijs Kempers, kurš vienībai palīdzēja gūt divas uzvaras trīs spēlēs. Kempers aizvadīja divas "sausās" spēles, bet mačā ielaida vidēji 0,65 ripas un atvairīja 97,9% pretinieku metienus. 26 gadus vecais hokejists šajā sezonā izcīnījis 26 uzvaras, bet vidēji spēlē ielaidis 2,34 ripas un atvairījis 92,4% pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-04-02 06:15, pirms 6 gadiem
Bobrovskis būs karsts kumoss NHL komadām. Redzēs, ko parādīs play off, bet kādai komandai, kas tuvākā nākotnē grib būt izslēgšanas spēlēs, Bobrovskis ir īstā opcija.