Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makinnonam simtais punkts, Gīkijam pirmais hat-trick, "Coyotes" turpina zaudēt

Agris Suveizda

Makinnonam simtais punkts, Gīkijam pirmais hat-trick, "Coyotes" turpina zaudēt
Neitans Makinnons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Bostonas "Bruins", Ņujorkas "Islanders", Floridas "Panthers", Toronto "Maple Leafs", Dalasas "Stars", Nešvilas "Predators", Kolorādo "Avalanche", Sietlas "Kraken" un Anaheimas "Ducks" komandas.

• Kolorādo "Avalanche" viesos ar 5:0 pārspēja līgas pastarīti Čikāgas "Blackhawks". Ar 2+1 izcēlās Zeks Parizē, bet 1+1 nopelnīja Neitans Makinnons, kurš otro sezonu pēc kārtas sasniedzis 100 punktus (36+64). Makinnons līgā ir otrais aiz Ņikitas Kučerova (38+66).

• Līgas labākais snaiperis Ostons Metjūzs guva vienus vārtus Toronto "Maple Leafs" panākumā pār Arizonas "Coyotes" (4:2), kas piedzīvoja 14. zaudējumu pēc kārtas, bet pie 1+2 tika Viljams Nīlanders.

• Metjūzam šosezon ir 53+25, bet otro vietu snaiperu tabulā atguvis Sems Rainhārts (41+30), kurš atzīmējās ar 2+1, realizēja vairākumu un mazākumā nokārtoja neizšķirtu, Floridas "Panthers" beigās uzvarot bullīšos – 4:3 pār Monreālas "Canadiens". Trīs punkti arī Aleksandram Barkovam un Monreālas uzbrucējam Nikam Suzuki (abiem 1+2).

• Ar pirmo hat-trick NHL karjerā izcēlās Morgans Gīkijs, Bostonas "Bruins" ielaida vairākumā un nenoturēja trīs vārtu pārsvaru, tomēr citā vairākumā izrāva uzvaru pār Lasvegasas "Golden Knights" (5:4).

• Bostona pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, pamatlaikā nezaudēja septītajā spēlē pēc kārtas, bet čempione Lasvegasa piedzīvoja sesto neveiksmi astoņos mačos.

• Septīto uzvaru pēc kārtas svinēja Nešvilas "Predators", ar 6:1 sagraujot Minesotas "Wild". Otrajā spēlē pēc kārtas trīs punkti šveiciešu aizsargam Romānam Jozi (1+2).

• Nešvilas pēdās gan negāja Detroitas "Red Wings", atspēlējoties no 0:2 un 2:3, tomēr mājās piekāpjoties Ņujorkas "Islanders" (3:5). Uzvarētāju labā divi vārti Brokam Nelsonam.

• Klusā okeāna divīzijas pastarīšu cīņā Anaheimas "Ducks" viesos ar 6:4 apspēlēja Sanhosē "Sharks". Trīs punkti Edamam Enrīkam (1+2), kā arī mājiniekiem Antonī Diklēram (2+1) un Mīkaelam Granlundam (0+3).

NHL rezultāti

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Golden Knights5:4Stars – Jets4:1
Blue Jackets – Hurricanes2:4Predators - Wild6:1
Red Wings – Islanders3:5Blackhawks – Avalanche0:5
Panthers – Canadiens4:3 PMKraken - Penguins2:0
Lightning – Sabres2:3 PCanucks - Kings1:5
Maple Leafs – Coyotes4:2Sharks - Ducks4:6

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...