Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" savā laukumā uzveic Habarovskas komandu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

HK "Rīga" savā laukumā uzveic Habarovskas komandu
Kārlis Ozoliņš
Foto: dinamoriga.eu

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē HK "Rīga" hokejisti savā laukumā uzņēma Habarovskas "Amurskije Tigri" vienību. Rīdzinieki, pateicoties gūtiem vārtiem kā vairākumā, tā mazākumā, svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Mājas spēļu sēriju rīdzinieki noslēdza ar maču pret vienu no līgas vājākajām komandām, Habarovskas "Amurskije Tigri", kas Centra divīzijā 31 spēlē tikusi pie 26 punktiem, kamēr HK "Rīga" 29 spēlēs līdz šim tikusi pie 60 punktiem.

Spēles pirmajā periodā vadību prata iegūt HK "Rīga" hokejisti. Spēles septītajā minūtē Deivids Sarkanis sēdās uz noraidīto soliņa, bet viesi savu pirmo vairākumu realizēt nespēja. Perioda 12. minūtē pie pirmā vairākuma tika arī rīdzinieki, kuri savu izdevību garām nelaida. Pēc 50 vairākumā spēlētām sekundēm vārtus guva Kārlis Ozoliņš. Perioda izskaņā "Amurskije Tigri" hokejisti otro reizi tika pie vairākuma, kuru varēja turpināt mēģināt realizēt otrā perioda ievadā.

Otrā perioda sākums viesiem izvērtās pagalam neveiksmīgi. Jau pēc 47 spēlētām sekundēm vārtus mazākumā guva Artūrs Kuzmenkovs, bet pāris minūtes vēlāk HK "Rīga" vienība arī tika pie skaitliskā vairākuma. Vēl vieni vārti īsā laikā netika gūti, rezultātam nemainoties. Otrā perioda otrās puses sākumā "Amurskije Tigri" komanda teju četras minūtes no vietas bija spiesta spēlēt mazākumā, bet mājinieki šo situāciju nespēja pārvērst vārtu guvumā. Līdz ar to šajā trešdaļā rezultāts vairs nemainījās, HK "Rīga" vienībai esot vadībā ar rezultātu 2:0.

Lieliska iespēja izšķirt mača likteni 14. minūtē bija Ričardam Kondrātam, kurš tika pie iespējas izpildīt soda metienu, bet viņam neizdevās pārspēt pretinieku vārtsargu. Nepilnas divas minūtes vēlāk Deivids Sarkanis atstāja savu komandu mazākumā, bet viesi Salvja Balandīna sargāto cietoksni ieņemt nespēja. Pēdējā minūtēs "Amurskije Tigri" hokejisti spēlēja seši bez sava vārtsarga un pat spēja atgūt vienus vārtus divas sekundes līdz pamatlaika beigām. Ar to gan arī šis mačs bija galā, rīdziniekiem svinot uzvaru ar 2:1.

MHL, 30. novembris

HK "Rīga" - "Amurskije Tigri" 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Vārti: 12:27 Ozoliņš (Kuzmenkovs, Siksna) 1:0, 20:47 Kuzmenkovs (Siksna) 2:0, Jakovļevs (Proņins, Omeļjaņenko) 2:1
Vārtsargi: Salvis Balandīns - Ņikita Ivandikovs

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2013-11-30 19:33, pirms 11 gadiem
divi varti pret ligas vajako komandu -- tā pašvaki

  +1 [+] [-]

, 2013-11-30 19:50, pirms 11 gadiem
markkomartins rakstīja: divi varti pret ligas vajako komandu -- tā pašvaki
Uzvara paliek uzvara.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-30 20:48, pirms 11 gadiem
markkomartins rakstīja: divi varti pret ligas vajako komandu -- tā pašvaki
Var samest desmit ripas pretinieku vārtos , bet punkti tak tāpat būs tikai 3..