Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Dynamo" jaunais hokejists pēc samaņas zaudēšanas spēles laikā nonācis komā

Rolands Eliņš

Maskavas "Dynamo" jaunais hokejists pēc samaņas zaudēšanas spēles laikā nonācis komā
Valentīns Rodionovs. Foto: Dynamo Moscow

KHL klubs Maskavas "Dynamo" apstiprinājis krievu medijos publicēto informāciju, ka jauniešu komandas hokejists Valentīns Rodionovs Maskavas slimnīcā pārcietis operāciju un šobrīd atrodas mākslīgajā komā.

16 gadus vecais Valentīns Rodionovs ir Krievijas junioru izlases kandidātu vidū un šosezon spēlē Maskavas "Dynamo" jauniešu komandās. Krievijas MHL, kur spēlē arī HK "Rīga", viņš šosezon piedalījies desmit spēlēs.

Svētdien aizvadītajā "Dynamo" U17 komandas spēlē pret CSKA Rodionovs cieta sadursmē ar pretinieku pie laukuma apmales. Kluba paziņojumā norādīts, ka jaunais aizsargs atgriezies uz rezervistu soliņa, kur zaudējis samaņu. Pēc pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas viņš nogādāts slimnīcā, kur veikta operācija.

Maskavas "Dynamo" apstiprināja, ka šobrīd Rodionovs atrodas medicīniski izraisītajā komā. Krievijas ziņu aģentūra TASS ziņo, ka viņa dzīvībai briesmas vairs nedraud un stāvoklis ir stabils.

"Dynamo" savā paziņojumā īpaši izcēla, ka nevajadzētu uzķerties uz ziedojumu vākšanas akcijām palīdzībai hokejistam un viņa ārstēšanās izdevumu nosegšanai, jo klubs pilnībā uzņemas visus izdevumus, kas saistīti ar medicīnisko palīdzību Rodionovam.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/181675-jelae...
https://tass.ru/sport/12990143

     [+] [-]

, 2021-11-23 18:31, pirms 2 gadiem
Tūlīt savāksies kartupeļu bars

  +1 [+] [-]

, 2021-11-23 20:52, pirms 2 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tūlīt savāksies kartupeļu bars
tagad mēs esam 2... par baru mūs abus gan nesaukšu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja