Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK ''Rīga'' nedisciplinēti nospēlē trešajā periodā un vēlreiz zaudē ''Tayfun''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

HK ''Rīga'' nedisciplinēti nospēlē trešajā periodā un vēlreiz zaudē ''Tayfun''
Foto: HK Rīga

Šodien vēl vienu zaudējumu pret ''Tayfun'' Krievijas Jaunatnes līgas spēlē piedzīvoja HK ''Rīga'', kura vēl pirms noslēdzošajām 20 minūtēm atradās vadībā ar 3:2, taču trešajā trešdaļā ielaida divus vārtus un piedzīvoja neveiksmi.

# Dienu iepriekš HK ''Rīga'', neizmantojot savas iespējas, ''Tayfun'' komandai piekāpās ar 2:3. Vārtus rīdzinieku labā guva Dāvis Orniņš un Daņils Tjumencevs.

# Šodien jau pēc divām trešdaļām bija gūti tikpat vārti cik dienu iepriekš, taču šoreiz vadībā bija mājinieki un Raimonda Vilkoita vadītie hokejisti (3:2).

# Pirmajā periodā komandas piecu minūšu laikā apmainījās ar vārtu guvumiem. Uz Klāva Veinberga precīzo metienu pēc divām minūtēm pretinieki atbildēja ar izlīdzinājuma panākšanu.

# Otrajā periodā rīdziniekiem palīdzēja divi Denisa Vilmana precīzie metieniem, no kuriem vieni tika gūti, spēlējot skaitliskajā vairākumā. Vienus vārtus vairākumā guva arī pretinieki.

# Trešais periods iesākās ar ''Tayfun'' vārtiem un 3:3 panākšanu. Vēlāk mājinieki spēlēja lielajā mazākumā, taču prata to izturēt. Tomēr uzreiz pēc tam rīdzinieki turpināja spēlēt nedisciplinēti, par spēli ar augstu paceltu nūju saņemot 2+2 sodu.

# Vēl vienu lielo mazākumu mājiniekiem izturēt neizdevās. Pirmo reizi spēlē viesus vadībā izvirzīja Kirils Basovs. Rīdziniekiem palika desmit minūtes, lai atspēlētos. Lai arī bija viena iespēja spēlēt vairākumā, arī otrajā savstarpējā spēlē piedzīvota neveiksme.

# Sezonu ''Rīga'' turpinās 28. un 29. septembrī, kad izbraukumā aizvadīs divas spēles pret Maskavas ''Dynamo'', kura turnīra tabulā rīdziniekiem atrodas līdzās.

HK Riga - Tayfun 3:4 (1:1, 2:1, 0:2)

Vārti 2:02 Veinbergs (Kaninš) 1:0, 4:06 Bilijs (Abdulaevs, Ivašinnikovs) 1:1, 20:39 Vilmans (Burkits, Silkalns, vair.) 2:1, 24:40 Sičuškins (Leušins, Barabašs, vair.) 2:2, 25:27 Vilmans (Goršanovs) 3:2, 43:36 Abdulaevs (Meļničenko, Kopilovs) 3:3, 50:26 Basovs (Ovečkins, vair.) 3:4
Soda minūtes: 12:10
Metieni: 23:33
Vārtsargi: Rūdolfs Lazdiņš - Aleksejs Noskovs

     [+] [-]

, 2021-09-23 20:40, pirms 3 gadiem
Pie d irsas tā paRašas līga.