Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Lūkosim izcīnīt jauniešu komandu Pasaules kausu"

Jānis Celmiņš

Sējējs: "Lūkosim izcīnīt jauniešu komandu Pasaules kausu"
Normunds Sējējs
Foto: Elmārs Rudzītis, f64

Rīgas „Dinamo” kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklājis, ka kluba jauniešu komanda HK „Rīga” plāno triumfēt jauniešu komandu Pasaules kausa izcīņas turnīrā, kas augusta beigās sāksies Krievijas pilsētā Omskā.

No 30. augusta līdz 3. septembrim Omskā risināsies Pasaules kausa izcīņas turnīrs, kurā piedalīsies komandas no Latvijas, ASV, Krievijas, Slovākijas, Kanādas, Baltkrievijas, Zviedrijas un Čehijas.

„Šo turnīru uztveram ļoti nopietni,” atzinis Normunds Sējējs. „Neskatoties uz to, ka vairākas komandas, kuras tika aicinātas piedalīties šajā turnīrā, no dalības ir atteikušās, taču domāju, ka turnīrs vienalga būs interesants,” skaidro Sējējs.

„Mēs neplānojam iekļūt turnīra finālā, bet gan vēlamies uzvarēt tajā. Mums ir vienalga, kas stāsies pretī. Spēkoties ar ASV komandu varētu būt ļoti interesanti, lai uzzinātu kāda ir amerikāņu hokejistu sagatavotība šajā vecumā. Hokejs Krievijā un ASV ļoti atšķiras, būs interesanti," paudis Sējējs.

HK „Rīga” šajā turnīrā spēlēs A grupā kopā ar aizvadītās sezonas MHL Harlamova kausa ieguvējiem Maskavas „Krasnaja armija”, KHL jaunpienācēju Slovākijas kluba Popradas „Lev” jaunatnes komandu „Tatranšti vlci” un ASV Austrumu junioru hokeja līgas izlasi.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт молодежной хоккейной лиги

  +4 [+] [-]

, 2011-08-21 14:06, pirms 13 gadiem
Cik ''jaunas'' ziņas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-08-21 14:26, pirms 13 gadiem
Daawux222 rakstīja: Cik ''jaunas'' ziņas!
Tiešām. Jau MHL`ā šī ziņa stāv 2 dienas, un tas noteikti nav tas saits,kas lepojas ar ātrāko info izplatīšanu.Ōlhokejā jau bija,ja nemaldos šīs nedēļas sākumā vai pagājušās beigās.

  +4 [+] [-]

, 2011-08-21 15:16, pirms 13 gadiem
nožēlojami veca ziņa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-08-21 16:38, pirms 13 gadiem
lūko gan,bet ar esošo sastāvu nespīd
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-21 17:02, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: cik zinu līdzi ņems Indraši, Upīti un Bukartu...
tad jau varbūt,ka kas sanāks,bet kas notiks sezonas gaitā-uzbrukums relatīvi vājāks,par aizsardzību nemaz nerunājot-vienīgais pluss,ka vārtsargi būs ļoti labi uztrenēti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-21 17:32, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: nu nezinu.... pārbades spēles nav likušas domāt, ka būs traģēdija. Tiesa, reālu pastiprinājumu kaut tam pašam LM nākamgad es neredzu komandā... grūti pateikt kas būs līderi te un vai tādi vispār būs.

Protams, pagājušā gada uzvaru sērija nebūs, bet nu par play-off domāju tāpat pacīnīsimies....
redzi ,arī es papildinājumus no šīs komandas ne dr ne lm neredzu,varbūt Freibergs,Jakovļevs,kāds no uzbrucējiem,bet pārējie ,labāk būtu iespēlējuši mazo Bukartu,Rosinski,Abelīti,jo vecākajiem hk r spēlētājiem jau sen vajadzēja spēlēt citās līgās un citās komandās,vai arī bija jāpāriet uz amatieru statusu,kā to izdarīja Kalvītis

     [+] [-]

, 2011-08-21 20:49, pirms 13 gadiem
Jāsūta Guntis Bāliņš ar U-16!!!