Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" neizdodas vēlreiz apspēlēt "Serebrenije Lvi"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Rīgai" neizdodas vēlreiz apspēlēt "Serebrenije Lvi"
Rīdzinieki bija bezspēcīgi Ņikitas Goldobina priekšā
Foto: dinamoriga.eu

Otro spēli divu dienu laikā Krievijas Jaunatnes Hokeja līgā (MHL) pret Sanktpēterburgas "Serebrenije Lvi" aizvadījusi HK "Rīga" vienība. Rīdziniekiem šoreiz neizdevās uzveikt pretinieku, kas bija pārāks ar rezultātu 2:0.

Dienu iepriekš abas komandas tikās trešo reizi šosezon, kad uzvaru sīvā cīņā guva viesi no Rīgas, trešajā periodā atspēlējot minimālu deficītu. (3:2). Rīgā uzvaras tika dalītas uz pusēm, "Serebrenije Lvi" cenšoties atjaunot līdzsvaru šīs sezonas duelī ar rīdziniekiem.

Spēle iesākās diezgan mierīgi ar retiem vārtu gūšanas momentiem. Ripu vairāk kontrolēja mājinieki, bet apdraudējumu "Rīgas" vārtiem neradīja. Rezultāts tika atklāts vien 15. minūtē, kad nepārliecinoši ripu atvairīja Salvis Balandīns. Pie šīs ripas pirmais bija Igors Ņestjerovs, gūstot vārtus. "Serebrenije Lvi" turpināja dominēt laukumā, kontrolējot mača gaitu.

Otrajā periodā bija nospēlētas trīs ar pusi minūtes, kad saķērās un izkāvās Aleksandrs Zamčalovs un Juris Dembickis. Šoreiz tas nāca par labu mājiniekiem, kuri drīz dubultoja savu pārsvaru. "Serebrenije Lvi" hokejisti veica izgājienu divi pret vienu, metienu uzņemoties Maksimam Maļcevam, kurš bija precīzs - 2:0. Rīdziniekiem pirmās labās iespējas parādījās perioda otrajā pusē, bet ripa negribēja atrast ceļu jau pat teju tukšos vārtos. Jāuzteic bija arī Ņikitas Goldobina spēle vārtos. Nevar pelt arī Balandīnu, kurš divos periodos vairākkārt glāba savu komandu no vārtu zaudējuma, pārdzīvojot arī piecus izgājienus viens pret vienu.

Trešā perioda sākumā "Rīga" tika pie iespējas spēlēt vairākumā, bet "Serebrenije Lvi" hokejistu aktīvā spēle mazākumā viesiem lika pārkāpt noteikumus. Nākamā rīdzinieku iespēja bija perioda vidū, bet Goldobins atkal bija lielisks, atstājot viesus tukšā. Tuvojoties spēles beigām atkal sākās asumi, sakaujoties Matvejam Božko un Rodrigo Ābols. Rezultāts šajā mačā vairs nemainījās, Sanktpēterburgas komandai gūstot uzvaru ar rezultātu 2:0.

MHL, 21.februāris

"Serebrenije Lvi" - HK "Rīga" 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Vārti:14:56 Ņestjerovs (Fedotovs) 1:0, 25:13 Maļcevs 2:0
Metieni: 37-35
Vārtsargi: Ņikita Goldobins - Salvis Balandīns

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2014-02-21 17:01, pirms 10 gadiem
gribēju uzlikt toto, jo koeficients diezgan liels, bet padomāju, ka gan jau sakapās. Kā vienmēr..

  +3 [+] [-]

, 2014-02-21 18:15, pirms 10 gadiem
Alensan rakstīja: gribēju uzlikt toto, jo koeficients diezgan liels, bet padomāju, ka gan jau sakapās. Kā vienmēr..
gribeju iet uz toaleti,bet tad atcerejos,kad šodien jau esmu dirsiss.