Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Kristaps Zīle izpelnās nedēļas labākā MHL aizsarga godu

Rolands Eliņš

Kristaps Zīle izpelnās nedēļas labākā MHL aizsarga godu
Kristaps Zīle
Foto: Vladislavs Proškins, f64

HK „Rīga” aizsargs Kristaps Zīle, kurš šosezon biežāk spēlējis Rīgas „Dinamo” sastāvā, atzīts par Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) nedēļas labāko aizsargu.

Ar divām uzvarām pēc kārtas „Rīga” spējusi beidzot izrāpties no Rietumu konferences pēdējās vietas un šobrīd par diviem punktiem apsteidz „Atlanty”. Ar 24 spēlēs gūtiem 12 punktiem par „play-off” domāt gan nevar joprojām.

„Rīga” pagājušajā nedēļā divreiz ar 3:2 pieveica HC MVD, vienreiz uzvarot papildlaikā un otrreiz pēcspēles metienu sērijā. Abās uzvarās piedalījās arī Kristaps Zīle, kurš guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, proti, tiešā veidā palīdzēja 80% komandas no spēles gūtajos vārtos.

Viņa sniegums novērtēts ar MHL nedēļas labākā aizsarga balvu. Labākā vārtsarga gods Ņikitam Cirkulam no „Tolpar”, bet par nedēļas vērtīgāko uzbrucēju atzīts Andrejs Krupkins no „Krylya Sovetov”.

Zīle šosezon MHL aizvadījis piecas spēles, kurās guvis piecus punktus (2+3) un nopelnījis 14 soda minūtes. Savukārt „Dinamo” sastāvā Kontinentālajā hokeja līgā 18 gadus vecais aizsargs 15 spēlēs šosezon izdarījis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu mīnus pieci.

Jāpiemin, ka pagājušajā MHL sezonā Zīle ieguva novembra labākā aizsarga atzinību.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Лучшие игроки...

     [+] [-]

, 2016-11-14 19:12, pirms 8 gadiem
Diez Kristapam spīd NHL drafts pēc sezonas?

  -1 [+] [-]

, 2016-11-14 19:26, pirms 8 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Diez Kristapam spīd NHL drafts pēc sezonas?
Kārtīgi jānokapā U-20 PČ. Varbūt iekritīs kādam skautam acīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-14 20:01, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: Kārtīgi jānokapā U-20 PČ. Varbūt iekritīs kādam skautam acīs.
1997.g.
ar U20 PČ vien būs par maz - viņa vecumā jārāda arī atzīstams sniegums pieaugušo komandā, vēlams arī pieaugušu PČ. Pēc gada viņš būs pāraudzis junioru vecumu - tāpēc, viņu draftējot, ir jābūt pārliecībai, ka viņš būs reāls kadrs arī AHL līmenī.