Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"HK Rīga" regulāro sezonu noslēdz ar sāpīgu neveiksmi

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"HK Rīga" regulāro sezonu noslēdz ar sāpīgu neveiksmi
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Regulārās sezonas pēdējo Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēli šovakar Piņķos aizvadīja "HK Rīga" hokejisti, kas, jau vakar nodrošinājuši vietu play-off un spēlējot bez virknes komandas līderu, ar 3:4 atzina Stupino "Kapitan" vienības pārākumu. Vārtus rīdzinieku labā guva Dāvis Straupe, Georgs Golovkovs un Ričards Kondrāts.

Spēli abas komandas uzsāka strauji, jau pašu pirmo uzbrukumu mača 40. sekundē vārtu guvumā pārvēršot Ivanam Isajevam, kurš ar 1:0 vadībā izvirzīja "Kapitan". Lai gan arī perioda turpinājumā pārliecinošāki bija Stupino hokejisti, gana regulāri pretinieku vārtus apdraudēja arī "HK Rīga", perioda vidū no vārtu priekšas skaitlisko vairākumu realizējot Dāvim Straupem.

Jau līdz ar otrās trešdaļas sākumu mača iniciatīvu uzņēmās rīdzinieki. Perioda vidū rīdziniekiem izdevās izvirzīties vadībā, vairākumā precīzam esot Georgam Golovkovam, taču trešdaļas izskaņā, spēlējot mazākumā, pēc lieliskas Deivida Sarkaņa piespēles jau 3:1 izdevās panākt Ričardam Kondrātam. Vien brīdi vēlāk gan Stupino hokejistiem skaitlisko vairākumu tomēr izdevās realizēt, trešdaļai noslēdzoties ar 3:2 rīdzinieku labā.

Trešo periodu abas komandas iesāka visnotaļ līdzīgā cīņā. Perioda otrajā pusē acīmredzami bija Stupino hokejistu centieni panākt neizšķirtu. Pēc vienas no epizodēm, kad apmalē iegrūsts tika Golovkovs, laukumā izcēlās arī nelieli asumi, kā rezultātā, tuvojoties pamatlaika izskaņai, rīdzinieki spēlēja lielajā skaitliskajā vairākumā. "Kapitan" mača izskaņā izdevās savērpt vairākus bīstamus uzbrukumus, visbeidzot ar diviem metieniem no zilās līnijas spējot ne vien panākt neizšķirtu, bet izraut arī uzvaru visā spēlē ar 4:3.

Izslēgšanas kārtas pirmajā kārtā "HK Rīga" hokejisti tiksies ar Mitišču "Atlanti" vienību.

MHL regulārais čempionāts, 8. marts

"HK Rīga" - "Kapitan" 3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
Vārti: 00:40 Isajevs (Tomiļins, Lotenkovs) 0:1, 10:51 Straupe (Golovkovs, Maslovskis, vair.) 1:1, 29:20 Golovkovs (Maslovskis, vair.) 2:1, 37:24 Kondrāts (Sarkanis, maz.) 3:1, 37:57 Komarovs (Jeļimahins, Kučkins, vair.) 3:2, 58:03 Mironovs (Judovs, vair.) 3:3, 59:03 Sazonovs (Komarovs) 3:4
Soda minūtes: 14 - 16
Vārtsargi: Rihards Cimermanis - Igors Jakubovskis

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  +2 [+] [-]

, 2013-03-08 22:06, pirms 11 gadiem
Atkal plejofos pret Atlantiem. Kārtīgi ir jāatriebjas par iepriekšējiem diviem gadiem.

     [+] [-]

, 2013-03-09 00:10, pirms 11 gadiem
Gudijs uz Dinamo, atpūšas vai savainojums?

     [+] [-]

, 2013-03-09 00:12, pirms 11 gadiem
pret SPARTAKu. bet arī būs ko pasvīst...

     [+] [-]

, 2013-03-09 03:19, pirms 11 gadiem
nekas pat labak jo spartaks skaitaas neertaaks pretinieks..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 09:59, pirms 11 gadiem
SKALS rakstīja: Kur tu ņēmi ka pret Spartak? Skaidri teikts ka pret Atlant- pirmā pret astoto, tikai kaut kā nesaprotu Tambijevu, kāpēc vakar nespēlēja uz uzvaru, būtu uzvarējuši apsteiguši Enerģiju unspēlētu tiešām pret Spartaku kas tomēr potenciāli varētu būt vājāka komanda!
Kas liek domāt, ka uzvarot "Kapitan", rīdziniekiem būtu garantēta augstāka vieta tabulā?
Papēti tabulu: Молодежная хоккейная лига - Турнирная таблица :
Un reglamentu: mhl.khl.ru
Reglamenta 27. lpp. 27. pants

Citāts: Статья 27. Определение мест команд в конференции
и по итогам первого этапа Чемпионата Распределение мест между командами в конференции определяется по лучшему
показателю соотношения количества набранных очков к общему количеству сыгранных матчей на первом этапе. В случае равенства у команд показателя количества набранных очков к общему количеству сыгранных матчей то окончательное положение команд в итоговой таблице будет определено жеребьевкой.


Dīvaini, bet vietu izšķirtu izloze... Vismaz saskaņā ar reglamentu, kas skaitās spēkā esošs.

     [+] [-]

, 2013-03-09 10:12, pirms 11 gadiem
spēles rezultāts nebija svarīgs vietu sadalījumam, bet vienalga pienākas pēriens par divām pēdējām spēlēm. lieki atgādina izlaisto uzvaru pagājušā gada play offā no 5:1 trešā periodā. Tambijevs švaks treners tādos brīžos

     [+] [-]

, 2013-03-10 02:29, pirms 11 gadiem
jurixxx rakstīja: spēles rezultāts nebija svarīgs vietu sadalījumam, bet vienalga pienākas pēriens par divām pēdējām spēlēm. lieki atgādina izlaisto uzvaru pagājušā gada play offā no 5:1 trešā periodā. Tambijevs švaks treners tādos brīžos
Kāds sakars ar pagājušā gada sezonu, šogad atkal ir gandrīz jauns sastāvs un jau komanda ir Play-Offā, tā ka nav ko teikt, ka Tambijevs ir švaks treneris.