Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

papildināts HK "Rīga" pārbaudes turnīru sāk ar diviem zaudējumiem

Jānis Celmiņš

HK "Rīga" pārbaudes turnīru sāk ar diviem zaudējumiem
Vladislavs Dobreņkijs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pirmdien HK "Rīga" aizvadīja "Severstaļ" turnīra pirmo spēli, kurā tikās ar Čerepovecas "Almaz" komandu un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:4, bet otrdien rīdzinieki atzina arī Mitiščenskije "Atlanti" komandas pārākumu - 1:5

HK "Rīga" labā divus vārtus pirmajā mačā guva Dāvis Straupe un vienus Vladislavs Dobreņkijs. Jau šodien turnīra otrajā spēlē HK "Rīga" piedzīvoja zaudējumu pret Mitiščenskije "Atlanti" komandu - 1:5. Vienīgos vārtus HK "Rīga" labā guva Elvijs Biezais.

Trešdien HK "Rīga" tiksies ar Sanktpēterburgas "Serebrenije Ļvi" komandu.

Vakar turnīrā tika aizvadītas vēl divas spēles, kurā "SKA-1946" komanda ar rezultātu 3:2 uzvarēja Mitiščenskije "Atlanti" komandu, bet HK "MVD" hokejisti ar rezultātu 4:2 bija pārāki pār Serebrenije "Ļvi" komandu.

Slēpts komentārs: Guru no geto
Slēpts komentārs: vnkyo

  -3 [+] [-]

, 2011-08-02 10:02, pirms 13 gadiem
Njā Čerepovecai jau 94. gads Kvartaļnovs juniors neslikti griež un izskatās, ka šogad, būs viens no komandas līderiem, kamēr Rīgai švaki vai vispār kāds 94. sastāvā pat būs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-02 13:12, pirms 13 gadiem
Nav tik traki, jo Almaz skaitās šā turnīra favorīti. Zaudēt ar šādu rezultātu favorītiem nav kauns. Galvenais nenolaist rokas un kārtigi nospēlēt pārējās spēles. Ticu, ka "Rīga" uzvarēs nākamās spēles.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-02 13:55, pirms 13 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: Nav tik traki, jo Almaz skaitās šā turnīra favorīti. Zaudēt ar šādu rezultātu favorītiem nav kauns. Galvenais nenolaist rokas un kārtigi nospēlēt pārējās spēles. Ticu, ka "Rīga" uzvarēs nākamās spēles.
kļūdījies - šodien smagāks zaudējums, 1:5 pret Mitišču Atlantiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-02 15:05, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: kļūdījies - šodien smagāks zaudējums, 1:5 pret Mitišču Atlantiem
Tambijevs pamainīja sastāvu (tai skaitā Gudlevska vietā stāvēja (vismaz tā to solija Tambijevs) Cimmermanis). Lūk arī pieci vārti. Pēc iepriekšējās spēles fragmentu noskatīšanās šķiet, ka visiem mūsējiem izņemot Straupi nav ātruma, bet aizsardzība vispār nekāda. Vārtsargs paliek uz "nošaušanu". Turklāt (vismaz iepriekšējā spelē) smagi iekritām uz pretuzbrukumiem.

Bet tomēr, tās tikai pārbaudes spēles, kuru rezultātam nav pārāk lielas nozīmes, galvenais iespēlēt, pārbaudīt, izdarīt secinājumus.

Un vēl viens novērojums, par ko rakstīju jau pirms kāda laika - Pretinieki sākuši HK Rīga uztvert nopietni. Pirmās sezonas pirmajā pusē lielākā daļa uzvaru bija tāpec, ka pretinieki vienkārši nenovērtēja komandu, domāja ka apslidos uz vienas slidas. Tagad attieksme ir diametrāli pretēja. Tādēļ vien es uzskatu, ka HK Rīgai, lai ko neteiktu treneris, atkārtot pagājušas sezonas rezultātu vai pat to pārspēt ir gandrīz neiespējami. Pagājušajā sezonā mums vienkārši paveicās, šogad ta nebūs. Komanda pagaidām arī izskatās vājāka ...
Bet tās ir tikai pirmās pārbaudes spēles, ceru, ka vismaz ar seju dubļos neielidosim (domāju par sezonu, ne par šo turnīru)... Neskatoties ne uz ko, turu īkšķi par čaļiem.

  +3 [+] [-]

, 2011-08-02 15:13, pirms 13 gadiem
PS. Mūsejie izskatās smagnēji, LēNI un haotiski. Atkal sāku aizdomāties par Tambijevu kā g.treneri. Varbūt noderētu kāds pieredzējušāks, bet Tamba lai ir viņa asistents. Un vel pietrūkst izteikta kapteiņa/līdera, kas savāktu visus uz laukuma (kā tāds saspēles vadītājs) un ģērbtuvē.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-02 15:33, pirms 13 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: PS. Mūsejie izskatās smagnēji, LēNI un haotiski. Atkal sāku aizdomāties par Tambijevu kā g.treneri. Varbūt noderētu kāds pieredzējušāks, bet Tamba lai ir viņa asistents. Un vel pietrūkst izteikta kapteiņa/līdera, kas savāktu visus uz laukuma (kā tāds saspēles vadītājs) un ģērbtuvē.
šīs spēles nav trģēdija,labāk dabūt pa rīkli tagad nevis čempionāta spēlēs-komanda daļēji nomainījusies,daudz jauno bez šī līmeņa pieredzes-gan jau iespēlēsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-02 16:40, pirms 13 gadiem
Nu smagneeji un leeni - tas shinii laika posmaa ir tikai normaali. Komandaam dazhaadas slodzes bijushas un tagad taaleejoshus secinaajumus nevajadzeetu izdariit....

  -1 [+] [-]

, 2011-08-02 18:32, pirms 13 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: PS. Mūsejie izskatās smagnēji, LēNI un haotiski. Atkal sāku aizdomāties par Tambijevu kā g.treneri. Varbūt noderētu kāds pieredzējušāks, bet Tamba lai ir viņa asistents. Un vel pietrūkst izteikta kapteiņa/līdera, kas savāktu visus uz laukuma (kā tāds saspēles vadītājs) un ģērbtuvē.
Interesanti,kur šo spēli (izņemot Čerepovecas arēnu) varēja vērot dzīvajā?

     [+] [-]

, 2011-08-03 16:18, pirms 13 gadiem
galvenais pirms sezonas kartigi iespeleties